934 35 76 86|affac@affac.cat

L’escola inclusiva s’encalla per falta de pressupost

L’escola inclusiva s’encalla per falta de pressupost

El decret preveia la incorporació en quatre anys de 1.500 especialistes, entre mestres d’educació especial i personal d’atenció educativa (educadors, fisioterapeutes, integradors socials…), sumant centres públics (que assumeixen el 73% dels alumnes amb NEE, segons la federació d’associacions de pares FAPAC) i concertats (només n’escolaritzen el 27%).

El departament assegura que a la xarxa pública se n’hi han sumat 574, però entitats com la mateixa FAPAC posen les xifres en qüestió, a l’espera de les dades d’altes i baixes de mestres i dels perfils professionals, explica la seva directora, Lidón Gasull.

Veure article complet

Comparteix

Les darreres notícies

Si vols estar al dia sobre l’actualitat del sector educatiu, subscriu-te al nostre butlletí.

Rebràs al teu correu tota la informació sobre les nostres campanyes, actes i serveis disponibles.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES de Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya- Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a assessorament@affac.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

Consulta els butlletins anteriors
2019-09-21T14:53:23+02:0021 setembre 2019|Educació inclusiva|
Go to Top