Atenció!

Hem adaptat la nostra formació presencial de sempre per poder-la oferir telemàticament. D’aquesta manera, les AFA associades podreu seguir gaudint dels nostres cursos i tallers tot respectant les mesures de seguretat recomanades pel context sanitari.

El conjunt de l’oferta formativa de l’aFFaC per a les AFA i les famílies s’articula al voltant de dos eixos:

 • Cursos, jornades, tallers i xerrades relacionades amb temes socials i polítics estratègics per avançar cap al model d’educació pública que defensem, així com sobre les campanyes que impulsem des de l’aFFaC, defensant el punt de vista de les famílies.

Oferta formativa pel curs 2020-21

CURS ANUAL 2021: SEGREGACIÓ ESCOLAR

Un any més, l’aFFaC ofereix un espai formatiu que posa a disposició de tota la comunitat educativa (equips docents, equips directius, educadores, psicòlogues, pedagogues, integradores, estudiants d’educació, famílies, voluntàries i altres agents) un seguit de recursos i eines per ampliar i compartir coneixements.

En l’edició d’aquest 2021, la federació vol aprofundir en les causes, conseqüències i eines per combatre la Segregació escolar de la mà d’expertes en economia, dret, filosofia, sociologia, antropologia i altres disciplines acadèmiques des de les quals analitzarem aquesta problemàtica.

🙋 Assistència: com en edicions anteriors, el curs es podrà seguir presencialment (amb les restriccions d’aforament vigents al moment del curs) i per streaming.
📍 Lloc: Lleialtat Santsenca (Carrer d’Olzinelles, 31, Barcelona).
📅 Dates: 9, 11, 16, 18, 23, i 25 de març de 2021.
🕟 Horari: de 17:30h a 20:30h.

INSCRIU-TE!

FORMACIÓ ONLINE

FORMACIÓ TELEMÀTICA

 • CURS BÀSIC DE GESTIÓ PER A AFA

  Un curs pensat per aquelles persones que s’incorporen per primera vegada en una AFA. Recomanat per començar a conèixer els aspectes més elementals d’una AFA (què és, quines funcions té, com s’organitza…).

INSCRIPCIONS TANCADES
 • CURS AVANÇAT DE GESTIÓ PER A AFA

  Un curs pensat per aquelles persones que s’incorporen per primera vegada en una AFA. Aprendràs tot el que cal saber per engegar una AFA o per entrar a formar-hi part. Aprofundim en tots els aspectes organitzatius, administratius i de gestió que cal conèixer per formar part d’una associació de famílies d’alumnes.

INCRIPCIONS OBERTES
 • CURS DE CONSELLS ESCOLARS DE CENTRE

  Aquest curs és una guia pràctica sobre el funcionament, l’organització i altres aspectes legals dels consells escolars de centre.

INSCRIPCIONS TANCADES
 • CURS DE GESTIÓ PER A AFA (Nivell 1)

  Adreçat a totes les persones que col·laboren o s’incorporen a les AFA de qualsevol municipi. L’objectiu és donar eines per facilitar l’organització de l’AFA d’acord a la legislació associativa vigent.

  Aquest curs ofereix tres modalitats, segons l’etapa educativa o la modalitat de centre que sigui d’interès per a l’AFA:

  • Primària
  • Secundària
  • Escola Rural
 • CURS DE GESTIÓ PER A AFA (Nivell 2)

  Aprofundim en tota aquella informació rellevant sobre el funcionament i l’organització de l’AFA i del centre educatiu. També potenciem el desenvolupament de recursos, procediments i estratègies per a que les ganes de participar es puguin materialitzar en accions i propostes concretes que enriqueixin el projecte educatiu del centre i l’educació de l’alumnat.

CONSULTA ELS CURSOS DISPONIBLES
 • TOTHOM A L’AFA

  Activitat formativa de vàries sessions (depenent si és curs o taller) que ofereix orientacions i recursos per tal d’enfortir l’associació, i potenciar la participació de totes les famílies del centre, atenent a la diversitat cultural de les mateixes.

  A més a més, també es crea un pla d’enfortiment específic per a cada AFA participant, especificant els objectius, les accions a realitzar i com dur-les a terme.

Si vols estar al dia sobre l’actualitat del sector educatiu, subscriu-te al nostre butlletí.

Rebràs al teu correu tota la informació sobre les nostres campanyes, actes i serveis disponibles.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES de Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya- Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a assessorament@affac.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

Consulta els butlletins anteriors