934 35 76 86|affac@affac.cat

L’Escola Can Clos esquiva el tancament i continuarà oberta

L’Escola Can Clos esquiva el tancament i continuarà oberta

El futur de l’Escola Can Clos, a la Marina de Port, era incert. El Consorci d’Educació de Barcelona va comunicar a les famílies que volia tancar el centre el curs 2021-22 i fusionar l’equipament amb l’Escola Enric Granados. Però finalment, no serà així. El centre educatiu podrà continuar.

I no només això: el Consorci s’ha compromès a millorar l’equipament. Hi invertirà 1,5 milions d’euros que serviran per fer reformes estructurals i millores a l’edifici. La previsió és que les obres comencin a l’estiu.

La notícia s’ha comunicat aquest dimecres a les famílies i a la direcció del centre. El compromís va acompanyat de futures actuacions del Pla de barris, amb la intenció d’obrir el centre a l’entorn.

Veure article

Comparteix

Les darreres notícies

Si vols estar al dia sobre l’actualitat del sector educatiu, subscriu-te al nostre butlletí.

Rebràs al teu correu tota la informació sobre les nostres campanyes, actes i serveis disponibles.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES de Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya- Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a assessorament@affac.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

Consulta els butlletins anteriors
Go to Top