934 35 76 86|affac@affac.cat

L’ aFFaC reclama aturar el tancament progressiu de grups i reduir ràtios a Sant Quirze del Vallès

L’ aFFaC reclama aturar el tancament progressiu de grups i reduir ràtios a Sant Quirze del Vallès

L’aFFaC alerta que el Departament d’Educació està duent a terme una reducció progressiva de l’oferta de places públiques a Sant Quirze del Vallès, aquest any amb l’anunci del tancament d’un grup de P3 a l’Escola Lola Anglada. És per això que les famílies denuncien que aquest ja sigui el segon any consecutiu que el Departament tanca un grup de P3 al municipi.

Segons l’administració, aquesta reducció de places es duu a terme per ajustar l’oferta a la baixada de la natalitat al municipi, però les famílies reclamen que s’aprofiti aquesta situació per tal de millorar la qualitat educativa amb una baixada de ràtios.

Des de l’aFFaC donem tot el suport a les famílies que s’han mobilitzat per a protestar davant del tancament imminent d’aquest grup i instem a l’administració a ser coherents en la seva oferta educativa no només amb el padró sinó també amb la matrícula viva que s’ha repetit cada any. A més, des de la federació veiem amb molta preocupació el tancament de grups, ja que s’ha demostrat que un cop tancats, són molt difícils de recuperar.

Exigim, per tant, que s’aturi el tancament del grup de P3 de l’Escola Lola Anglada de Sant Quirze del Vallès i el progressiu tancament de grups al municipi. Així com també reclamem que no s’utilitzi la baixada de la natalitat com un pretext per tancar grups, sinó com una ocasió per abaixar les ràtios i,  per tant, per millorar la qualitat educativa dels infants de la població.

Comparteix

2021-03-30T12:23:56+02:0030 març 2021|Educació pública|
Go to Top