934 35 76 86|affac@affac.cat

L’escola Àngel Guimerà de Balaguer anuncia noves accions per evitar el seu tancament

L’escola Àngel Guimerà de Balaguer anuncia noves accions durant aquesta setmana per defensar l’escola i evitar el seu tancament

Des de l’AMPA i la resta de la comunitat educativa de l’escola Àngel Guimerà de Balaguer han anunciat avui que segueixen dempeus i disposats a defensar l’escola i lluitar per preservar la seva sostenibilitat. L’escola viu amenaçada per l’anunci per part del departament d’educació, amb connivència amb la Paeria de Balaguer, que el curs 2020-2021 no oferirien més places de P3,i així, anar tancant progressivament l’escola. La baixa natalitat i la segregació escolar són les dues excuses que han esgrimit per prendre tal decisió, cosa que les famílies desmenteixen.

Comparteix

Veure article sencer

Les darreres notícies

Si vols estar al dia sobre l’actualitat del sector educatiu, subscriu-te al nostre butlletí.

Rebràs al teu correu tota la informació sobre les nostres campanyes, actes i serveis disponibles.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES de Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya- Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a assessorament@affac.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

Consulta els butlletins anteriors
2020-03-05T11:08:01+01:004 febrer 2020|Educació pública|
Go to Top