934 35 76 86|affac@affac.cat

L’aFFaC celebra la seva 45a Assemblea General Ordinària amb AFA d’arreu del territori

L’aFFaC celebra la seva 45a Assemblea General Ordinària amb AFA d’arreu del territori

Les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (aFFaC) han celebrat aquest passat dissabte 15 d’abril, l’Assemblea General Ordinària de l’any 2022 a l’Escola Mossèn Cinto Verdaguer de Barcelona.

Belén Tascón, presidenta de l’aFFaC, i Anna Pérez,  presidenta de l’AFA Mossèn Cinto Verdaguer han estat les encarregades de donar la benvinguda a les més de trenta AFA assistents que ens han acompanyat durant la jornada i que han vingut des de diferents parts del territori.

Gràcies a l’opció de l’streaming, també hem pogut fer partícips a d’altres AFA que per diverses raons, no s’han pogut desplaçar fins aquest centre i ens han seguit des de les seves llars.

En la primera part de l’assemblea s’han abordat temàtiques molt rellevants i que sabem que preocupen molt a les nostres associades i a la majoria de famílies de la comunitat educativa. Hem parlat de la calor a les aules, l’avançament del curs escolar, l’educació inclusiva i la campanya de les famílies: “Jo també hi vull anar”.

Després d’exposar aquestes temàtiques i contestar les qüestions corresponents s’ha fet una petita pausa pel cafè.

Seguidament, s’ha donat inici a la segona part de l’assemblea amb la presentació dels resultats i conclusions del procés consultiu de l’aFFaC: “La jornada escolar a debat: més enllà del binomi contínua-partida”. L’informe final que s’ha presentat ens servirà a l’aFFaC per fer arribar les necessitats recollides als espais de debat a nivell institucional sobre la reforma horària. D’altra banda, també s’ha donat veu a les diferents AFA per a què preguntessin sobre la problemàtica amb la gestió dels menjadors escolars que hi ha arreu del territori i per conèixer de primera mà els casos concrets de les associades.

Per acabar, s’han repassat les diferents activitats i projectes que s’han dut a terme en l’àmbit de l’escola bressol i també de la secundària i s’han fet noves propostes per millorar el procés d’inscripció a les diferents ofertes de la línia formativa de l’aFFaC sobre criança positiva. 

Finalment, s’ha donat pas a tots els punts reservats per a les votacions: acta AGE 2022, acta AGO 2021, memòria d’activitats 2022, compte d’explotació 2022, balanç de situació 2022 i pressupost 2023. Sense cap sorpresa, ha quedat tot aprovat.

En aquest enllaç podeu recuperar tota l’Assemblea General Ordinària 2022 de l’aFFaC.

2023-05-10T13:26:00+02:0017 abril 2023|INCIDÈNCIA POLÍTICA|
Go to Top