934 35 76 86|affac@affac.cat

Cap curs sense estiu, cap infant sense casal

Cap curs sense estiu, cap infant sense casal

L’ aFFaC dóna el tret de sortida a la campanya dels casals d’estiu

Aquest ha tornat a ser un curs inestable i complicat a nivell de salut, però també laboral, econòmic, social i emocional. Una inestabilitat que ha impactat especialment en les famílies més desafavorides i que s’ha fet permeable als infants.

Per a molts nens, nenes i joves, l’única oportunitat de poder gaudir d’un estiu amb els seus companys i companyes és participar al casal organitzat per l’AFA. Si es renuncia a gestionar els casals d’estiu, s’estarà cedint aquest espai a empreses amb afany de lucre, que deixaran enrere aquells infants amb més dificultats econòmiques.

És per això que des de l’aFFaC creiem fermament que les AFA sou una peça clau perquè aquest any cap infant es quedi sense poder gaudir de les vacances,  i volem estar al vostre costat per oferir-vos tota la informació que necessiteu per organitzar un casal amb èxit.

Recordeu que per estar federades a l’aFFaC compteu amb beneficis exclusius en la contractació de les assegurances ètiques d’Arç Cooperativa. A més a més, totes les AFA que organitzeu els casals d’estiu esteu obligades per llei a tenir dues assegurances contractades: La pòlissa de responsabilitat civil i la pòlissa d’accidents pels monitors i infants. També podeu crear gratuïtament un perfil al nostre portal d’Arç Cooperativa per a fer totes les contractacions de manera àgil i descarregar els certificats de les vostres assegurances. I molt important, cal revisar el document publicat pel Departament d’Educació amb totes les mesures establertes per l’organització d’activitats de lleure pel curs 2020-21.

Finalment, us adjuntem tota la informació que necessiteu conèixer per organitzar el casal d’estiu amb èxit.Comparteix

2021-05-26T11:48:40+02:0026 maig 2021||
Go to Top