46a Assemblea General Ordinària i Assemblea General Extraordinària de l’aFFaC

El dissabte, 8 de juny, de 2024, les 2.400 AFA que formeu part de l’aFFaC esteu convocades a la 46a Assemblea General Ordinària de l’entitat. Un any més, tindreu l’oportunitat de conèixer en detall les darreres accions i fites de la federació, l’assoliment de compromisos adquirits en anteriors Assemblees, i la definició dels objectius marcats pel curs 2024-25. Ho podreu fer a la pròxima Assemblea General Ordinària que celebrarem a l’Institut Maria Espinalt, a Barcelona.

Aquest any, a més, també celebrarem una Assemblea General Extraordinària, el mateix 8 de juny i també a l’Institut Maria Espinalt, que proposarà a les associades un canvi dels estatuts de l’entitat amb l’objectiu de modificar el règim econòmic de l’entitat i millorar així l’operativitat econòmica de l’equip tècnic per fer viable els pagaments i cobraments a través del programa de gestió per a AFA i l’app per a famílies (projecte “La Meva aFFaC”).  L’Assemblea General Extraordinària es farà el mateix dia i al mateix lloc que l’AGO, una estona abans de donar el tret de sortida a la rendició de comptes anual.

Com en edicions anteriors, les assistents podreu seguir l’AGO i l’AGE per streaming i votar telemàticament mitjançant el Participa de l’aFFaC. Recordeu, però, que totes les AFA també podreu votar i assistir a la trobada presencialment.

DADES DE LA CONVOCATÒRIA

📅 Data: Dissabte, 8 de juny, de 2024
⌚ Hora: 9h (presencial) 9:30h (telemàtic)
📍 Lloc: Institut Maria Espinalt (Camí Antic de València, 82, 08005, Barcelona)
🗳️ Votació: Telemàtica per a les assistents per streaming (mitjançant la plataforma Participa) i a mà alçada o urna (depenent del punt a votar) per les persones que hi assisteixin presencialment.
 Informació complementària: Servei de monitoratge disponible (indicar necessitats en el formulari d’inscripció).

DESCARREGA LA DOCUMENTACIÓ

 • Convocatòria i ordre del dia AGE 2024 [PDF]

 • Convocatòria i ordre del dia AGO 2023 [PDF]

 • Acta AGO 2022 [PDF]

 • Memòria aFFaC 2023 [PDF]

 • Balanç econòmic:

  -Compte d’explotació 2023 [PDF]
  -Balanç de situació 2023 [PDF]

 • Pressupost 2024 [PDF]
 • Candidatures presentades a les eleccions de Junta Directiva aFFaC 2024-27 [enllaç]

Instruccions per participar a l’AGE/AGO telemàticament:

Totes les AFA federades teniu dret a vot a l’Assemblea General Extraordinària 2024 i l’Assemblea General Ordinària 2023 de l’aFFaC. Per tal de poder emetre el vostre vot, cal que seguiu aquests passos:

1.  Ompliu el formulari que trobareu en aquest enllaç. Mitjançant aquest formulari, el/la President/a de l’AFA cal que designi una persona encarregada d’emetre el vot en representació de la vostra AFA. Aquesta persona pot ser el/la mateix/a President/a o una altra membre de l’AFA.

En aquest mateix formulari també podeu designar altres participants a l’Assemblea, que constaran com a persones inscrites sense dret a vot. Recordeu, però, que totes les AFA disposareu de l’enllaç per seguir l’Assemblea de manera telemàtica, un enllaç que podeu fer arribar a totes les persones que vulguin seguir l’acte.

2. Registreu-vos a la plataforma Participa de l’aFFaC. Un cop hàgiu inscrit la persona designada per a emetre el vot, caldrà que us registreu a la plataforma Participa aFFaC. Aquest pas és necessari per la persona designada com a representant amb dret a vot i per a totes aquelles persones que ens vulguin fer arribar els seus precs i preguntes durant l’Assemblea.

3. Verificar el vostre usuari al cens de l’aFFaC. La persona autoritzada per emetre el vot en nom de la vostra AFA rebrà, el dia abans de l’AGE/AGO, un correu electrònic amb un enllaç per verificar el seu usuari al cens de l’aFFaC. És molt important que les dades de verificació que introduïu coincideixin amb les dades cedides en el formulari d’inscripció. Aquest pas només el podran fer les persones designades per votar a l’Assemblea General Extraordinària i l’Assemblea General Ordinària, de manera que quedi garantit un únic vot per cada AFA associada.

4. Accedir a l’apartat de votacions de l’AGE/AGO. Mitjançant un enllaç que facilitarem dies abans de l’AGE/AGO, podreu accedir a l’apartat de votacions de l’AGE/AGO aFFaC. Totes les persones registrades a la plataforma podran fer arribar els seus precs i preguntes. La persona designada com a representant amb dret a vot podrà, a més, emetre la seva votació a cada apartat.

Només hi pot haver una persona amb dret a vot per cada AFA però, en canvi, la participació en el torn de precs i preguntes és obert a totes les membres d’AFA federades a l’aFFaC. Per fer-nos arribar els vostres precs i preguntes de manera telemàtica, heu d’estar registrades a la plataforma Participa de l’aFFaC, tal com s’indica en el primer apartat. El registre al web del Participa el pot fer tothom, no és necessari haver estat inscrit via formulari ni ser la persona delegada per votar.

Un cop registrades, podeu consultar els punts a votar a l’AGE/AGO i deixar les vostres preguntes a l’apartat de comentaris que trobareu a sota cada pregunta. No podreu, però, emetre vot.