Descarrega la presentació

44a Assemblea General Ordinària de l’aFFaC i Assemblea General Extraordinària

El dissabte, 19 de febrer, les 2.380 AFA que formeu part de l’aFFaC esteu convocades a la 44a Assemblea Genera Ordinària de l’entitat. Un any més, tindreu l’oportunitat de conèixer en detall les darreres accions i fites de la federació, l’assoliment de compromisos adquirits en anteriors assemblees, i la definició dels objectius marcats pel curs 2021-22. Ho podreu fer a la pròxima Assemblea General Ordinària que celebrarem a La Farinera del Clot, a Barcelona.

Aquest any, a més, també celebrarem una Assemblea General Extraordinària, el mateix 19 de febrer i també a La Farinera del Clot, que proposarà a les associades un canvi dels estatuts de l’entitat amb l’objectiu de modificar el cicle econòmic de l’entitat i millorar així l’operativitat de l’equip tècnic. L’Assemblea General Extraordinària es farà el mateix dia i al mateix lloc que l’AGO, una estona abans de donar el tret de sortida a la rendició de comptes anual.

Com vam fer l’any anterior, les assistents podreu seguir tant l’AGO com l’AGE per streaming i votar telemàticament mitjançant el Participa de l’aFFaC. Aquest any, però, i sempre si la normativa vigent ho permet, les AFA també podreu votar i assistir a la trobada presencialment. Esperem que aquesta sigui l’oportunitat de tornar-nos a veure i de poder intercanviar sensacions, preocupacions i necessitats d’una forma més propera.

DADES DE LA CONVOCATÒRIA

 • ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA

📅 Data: Dissabte, 19 de febrer, de 2022
⌚ Hora: 9h
📍 Lloc: La Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837, Barcelona)
🗳️ Votació: Telemàtica per a les assistents per streaming (mitjançant la plataforma Participa) i a mà alçada per les persones que hi assisteixin presencialment.
 Informació complementària: servei de monitoratge disponible (indicar necessitats en el formulari d’inscripció)

 • ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

📅 Data: Dissabte, 19 de febrer, de 2022
⌚ Hora: 10h
📍 Lloc: La Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837, Barcelona)
🗳️ Votació: Telemàtica per a les assistents per streaming (mitjançant la plataforma Participa) i a mà alçada per les persones que hi assisteixin presencialment.
 Informació complementària: servei de monitoratge disponible (indicar necessitats en el formulari d’inscripció)

PARTICIPA aFFaC
INSCRIU-TE!

Instruccions per participar a l’AGE/AGO de forma telemàtica:

Totes les AFA federades teniu dret a vot a l’Assemblea General Ordinària de l’aFFaC. Per tal de poder emetre el vostre vot, cal que seguiu aquests passos:

1.  Ompliu el formulari que trobareu en aquest enllaç. Mitjançant aquest formulari, el/la President/a de l’AFA cal que designi una persona encarregada d’emetre el vot en representació de la vostra AFA. Aquesta persona pot ser el/la mateix/a President/a o una altra membre de l’AFA.

En aquest mateix formulari també podeu designar altres participants a l’assemblea, que constaran com a persones inscrites sense dret a vot. Recordeu, però, que totes les AFA disposareu de l’enllaç per seguir l’assemblea de manera telemàtica, un enllaç que podeu fer arribar a totes les persones que vulguin seguir l’acte.

2. Registrar-vos a la plataforma Participa de l’aFFaC. Un cop hagueu inscrit la persona designada per a emetre el vot, caldrà que us registreu a la plataforma Participa aFFaC. Aquest pas és necessari per la persona designada com a representant amb dret a vot i per a totes aquelles persones que ens vulguin fer arribar els seus precs i preguntes durant l’Assemblea.

3. Verificar el vostre usuari al cens de l’aFFaC. La persona autoritzada per emetre el vot en nom de la vostra AFA rebrà, el dia abans de l’AGE/AGO, un correu electrònic amb un enllaç per verificar el seu usuari al cens de l’aFFaC. És molt important que les dades de verificació que introduïu coincideixin amb les dades cedides en el formulari d’inscripció. Aquest pas només el podran fer les persones designades per votar a l’Assemblea General Ordinària, de manera que quedi garantit un únic vot per cada AFA associada.

4. Accedir a l’apartat de votacions de l’AGE/AGO 2021. Mitjançant un enllaç que facilitarem dies abans de l’AGE/AGO, podreu accedir a l’apartat de votacions de l’AGE/AGO aFFaC 2021. Totes les persones registrades a la plataforma podran fer arribar els seus precs i preguntes. La persona designada com a representant amb dret a vot podrà, a més, emetre la seva votació a cada apartat.

Només hi pot haver una persona amb dret a vot per cada AFA però, en canvi, la participació en el torn de precs i preguntes és obert a totes les membres d’AFA federades a l’aFFaC. Per fer-nos arribar els vostres precs i preguntes de manera telemàtica, heu d’estar registrades a la plataforma Participa de l’aFFaC, tal com s’indica en el primer apartat. El registre al web del Participa el pot fer tothom, no és necessari haver estat inscrit via formulari ni ser la persona delegada per votar.

Un cop registrades, podeu consultar els punts a votar a l’AGO i deixar les vostres preguntes a l’apartat de comentaris que trobareu a sota cada pregunta. No podreu, però, emetre vot.

Descarrega la documentació:

 • Convocatòria i ordre del dia AGE 2022 [PDF]

 • Convocatòria i ordre del dia AGO 2021 [PDF]

 • Acta AGO 2020 [PDF]
  Vídeo AGO 2020 [Youtube]

 • Memòria aFFaC 2020/21 [PDF]
  Memòria d’activitats aFFaC setembre-desembre 2021 [PDF]

 • Balanç econòmic:
  -Compte d’explotació 2020/21 [PDF]
  -Balanç de situació 2020/21 [PDF]
  -Compte d’explotació setembre-desembre 2021 [PDF]
  -Balanç de situació setembre-desembre 2021 [PDF]

 • Pressupost setembre-desembre 2021 [PDF]
  Pressupost 2022 [PDF]

 • Estatuts Socials [PDF]