934 35 76 86|affac@affac.cat

Llei Aragonès o l’arma de destrucció massiva dels serveis públics catalans

Javier Larrauri a Social.cat

Els temps de les retallades ha arribat a la fase final. El Govern ha decidit que ja n’hi ha prou, de benestar social, i ha posat en marxa una arma de destrucció massiva anomenada Llei de Contractes de Serveis a les Persones (LCSP), forma elegant de dir que hem gaudit dels serveis públics per sobre de les nostres possibilitats i mereixements.

La Llei Aragonès, que és el nom pel qual es coneix popularment l’esmentada LCSP, va néixer amb molt poca llum, en silenci; mentre a la FaPaC estàvem denunciant la voluntat d’externalització que s’estava duent a terme amb el tristament famós decret de menjadors, va transcendir que una de molt grossa s’estava preparant. I un cop vam donar la veu d’alarma, la maquinària propagandística es va posar en marxa ràpidament i ens van intentar desacreditar dient que no ens havíem llegit la llei.

Veure article complet

Comparteix

Les darreres notícies

Els darrers tuits

Si vols estar al dia sobre l’actualitat del sector educatiu, subscriu-te al nostre butlletí.

Rebràs al teu correu tota la informació sobre les nostres campanyes, actes i serveis disponibles.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES de Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya- Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a assessorament@affac.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

Consulta els butlletins anteriors
Go to Top