934 35 76 86|affac@affac.cat

Llei Aragonès o l’arma de destrucció massiva dels serveis públics catalans

Llei Aragonès o l’arma de destrucció massiva dels serveis públics catalans

Javier Larrauri a Social.cat

Els temps de les retallades ha arribat a la fase final. El Govern ha decidit que ja n’hi ha prou, de benestar social, i ha posat en marxa una arma de destrucció massiva anomenada Llei de Contractes de Serveis a les Persones (LCSP), forma elegant de dir que hem gaudit dels serveis públics per sobre de les nostres possibilitats i mereixements.

La Llei Aragonès, que és el nom pel qual es coneix popularment l’esmentada LCSP, va néixer amb molt poca llum, en silenci; mentre a la FaPaC estàvem denunciant la voluntat d’externalització que s’estava duent a terme amb el tristament famós decret de menjadors, va transcendir que una de molt grossa s’estava preparant. I un cop vam donar la veu d’alarma, la maquinària propagandística es va posar en marxa ràpidament i ens van intentar desacreditar dient que no ens havíem llegit la llei.

Veure article complet

Comparteix

Les darreres notícies

Si vols estar al dia sobre l’actualitat del sector educatiu, subscriu-te al nostre butlletí.

Rebràs al teu correu tota la informació sobre les nostres campanyes, actes i serveis disponibles.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES de Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya- Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a assessorament@affac.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

Consulta els butlletins anteriors
Go to Top