934 35 76 86|affac@affac.cat

Les famílies engeguem “Jo també hi vull anar” la campanya en defensa de l’educació inclusiva

Les famílies engeguem “Jo també hi vull anar” la campanya en defensa de l’educació inclusiva

Les famílies i les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (aFFaC) presentem la campanya Jo també hi vull anar, en defensa de l’Educació Inclusiva del nostre país.

El passat dijous 20 d’octubre va ser el dia assenyalat per presentar aquesta campanya en roda de premsa als Lluïsos de Gràcia, on vam presentar davant els mitjans de comunicació el vídeo de la campanya, el web on està la informació general en continua actualització i també tots els hashtags oficials que acompanyen aquesta campanya:

  • #JoTambéVullAnarAClasse
  • #JoTambéVullAnarAlMenjador
  • #JoTambéVullAnarDeColònies
  • #JoTambéVullAnarALesExtraescolars
  • #CambrayFesElsDeures

Recordem que el 20 d’octubre va ser el dia assenyalat ja que just aquest dia s’hauria d’haver celebrat el primer any d’aplicació completa del Decret d’Inclusiva, una aplicació que mai s’ha dut a terme.

Per aquest motiu, les famílies ens hem posat d’acord per presentar aquesta campanya que serà continuada i sostinguda en el temps. Amb aquesta campanya, volem iniciar una lluita col·lectiva per reclamar el dret de l’educació en condicions d’igualtat i no discriminació per a tot l’alumnat i, sobretot, conscienciar a tota la comunitat educativa i a la societat en general de la importància de lluitar per un sistema educatiu inclusiu, no només pels infants i joves amb Necessitats Específiques de Suport Educatiu, sinó per a tots els infants i joves sense distinció.

A banda, des del territori, les AFA de diferents poblacions i comarques ja han començat a impulsar diverses activitats, mobilitzacions i manifestacions que duraran tot el curs i seran de forma continuada.

Moltes gràcies a totes les que ja us hi heu sumat. Per les que encara no ho heu fet, consulteu aquest enllaç i adheriu-vos. Recordeu que aquesta campanya no acaba aquí, seguim!

Comparteix

Les darreres notícies

Les darreres notícies

Si vols estar al dia sobre l’actualitat del sector educatiu, subscriu-te al nostre butlletí.

Rebràs al teu correu tota la informació sobre les nostres campanyes, actes i serveis disponibles.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES de Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya- Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a assessorament@affac.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

Consulta els butlletins anteriors
2023-03-27T13:01:06+02:0025 octubre 2022||
Go to Top