934 35 76 86|affac@affac.cat

La FaPaC conclou amb èxit la Jornada de Tardor 2019 sobre l’externalització de l’educació

Prop d’un centenar de persones van seguir ahir -tant presencialment com per streaming- la Jornada de Tardor d’enguany de la FaPaC, una trobada on es va debatre i reflexionar al voltant de l’externalització de l’educació i el seu impacte sobre les polítiques educatives i la garantia del dret a l’educació.

David Bondia, doctor i professor de Dret Internacional Públic a la Universitat de Barcelona, va denunciar que “ara està de moda que els estats proclamin molts drets però no assumeixin cap obligació” i va alertar que “el que es pretén amb determinades lleis externalitzadores és buidar de contingut la obligació dels estats de garantir drets fonamentals”.

Geo Saura, doctor i professor de Polítiques Educatives a la Universitat de Granada, lamentava que la societat hagi interioritzat “lògiques mercantilitzadores” dins de l’àmbit de l’educació i que propostes com la de convertir les escoles privades concertades en escoles públiques ara siguin vistes com un atac a la llibertat d’elecció. Saura va assegurar que, quan s’arriba a quest punt, “és molt difícil tornar enrere”.

Recuperem el vídeo de la jornada:

Comparteix

Les darreres notícies

Els darrers tuits

Si vols estar al dia sobre l’actualitat del sector educatiu, subscriu-te al nostre butlletí.

Rebràs al teu correu tota la informació sobre les nostres campanyes, actes i serveis disponibles.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES de Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya- Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a assessorament@affac.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

Consulta els butlletins anteriors
Go to Top