934 35 76 86|affac@affac.cat

Entrevista a Lidón Gasull a CRÍTIC

Un projecte de llei que desmantella l’estat del benestar

ERC està decidit a portar al Ple una llei que estableix el marc jurídic idoni perquè siguin les empreses privades qui gestionin i prestin els serveis públics vinculats directament a garantir drets fonamentals

Fa molt temps que entitats com la FaPaC denuncien el projecte de llei de contractes de serveis a les persones, però fa molt poques setmanes que s’ha aconseguit, via xarxes socials, arribar a l’opinió pública. Tot i això, els mitjans de comunicació no se n’han fet ressò, encara que és la llei més important que probablement aprovarà el Parlament de Catalunya en els últims 15 anys.

Veure entrevista completa

Comparteix

Les darreres notícies

Si vols estar al dia sobre l’actualitat del sector educatiu, subscriu-te al nostre butlletí.

Rebràs al teu correu tota la informació sobre les nostres campanyes, actes i serveis disponibles.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES de Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya- Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a assessorament@affac.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

Consulta els butlletins anteriors
2019-09-21T14:18:45+02:0020 juny 2019|Educació pública-Temps de migdia|
Go to Top