934 35 76 86|affac@affac.cat

Engeguem la campanya #Desconcertades per continuar construint l’escola del futur

Engeguem la campanya #Desconcertades per continuar construint l’escola del futur

Ja ha arribat el dia. Davant la possible renovació dels concerts educatius per part del Departament d’Educació, des de les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (aFFaC) hem llançat la campanya inèdita #Desconcertades per exigir la no renovació dels concerts educatius ociosos. És a dir, aquells concerts destinats a finançar places que queden buides perquè no hi ha demanda. L’objectiu és presentar un pla per a la deconstrucció de la doble xarxa d’escolarització i concentrar tots els recursos públics a l’escola pública.

Des de l’entitat creiem que és el moment de fer una aposta social, econòmica i política en favor d’una xarxa educativa totalment pública. Tenim els recursos per fer-ho, però cal un compromís polític i social ferm per acabar amb els concerts educatius i situar l’educació catalana en el lloc que es mereix: al costat dels països europeus més avançats en matèria educativa, aquells que pràcticament no tenen centres privats concertats i que destinen tot el pressupost d’educació a una única xarxa educativa competent, puntera, eficient i pública.

Aquesta campanya compta amb diverses càpsules audiovisuals que es publicaran setmanalment i que tindran la participació de professionals amb una trajectòria acadèmica i mediàtica rellevant. A més, també hem fet públic un manifest d’adhesions on expliquem de forma detallada tots els motius d’aquesta campanya.

Sumeu-vos a la campanya #Desconcertades i adheriu-vos al manifest. Trobareu tota la informació a desconcertades.cat.

Comparteix

Les darreres notícies

Les darreres notícies

Si vols estar al dia sobre l’actualitat del sector educatiu, subscriu-te al nostre butlletí.

Rebràs al teu correu tota la informació sobre les nostres campanyes, actes i serveis disponibles.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES de Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya- Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a assessorament@affac.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

Consulta els butlletins anteriors
2022-01-18T15:00:39+01:0018 gener 2022||
Go to Top