934 35 76 86|affac@affac.cat

David Bondia a la Sindicatura de Greuges de Barcelona: “Propostes, experiència i a peu de carrer”

David Bondia a la Sindicatura de Greuges de Barcelona: “Propostes, experiència i a peu de carrer”

Iniciada la fase de suport ciutadà a les candidatures a la Sindicatura de Greuges de Barcelona. El procés durarà un mes, fins al 19 de maig i podran votar totes les persones empadronades a Barcelona i majors de 16 anys.

La Sindicatura de Greuges és una de les eines de control més importants que tenim els i les ciutadanes. Ens permet denunciar les vulneracions de drets que patim, fiscalitzar l’actuació de l’administració pública i impulsar investigacions d’ofici. En aquesta ocasió, el consistori posa a disposició a través de la plataforma de participació Decidim.Barcelona la informació necessària perquè tothom que ho desitgi pugui informar-se de qui són les persones candidates, quines entitats les han proposades, així com conèixer la seva trajectòria.

Des de les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (aFFaC) reiterem el nostre suport a la candidatura de David Bondia, no només per la seva llarga trajectòria en la defensa dels Drets Humans, sinó per la seva independència de qualsevol partit polític.

Bondia és l’actual president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya i Professor titular de Dret internacional públic i Relacions internacionals de la Universitat de Barcelona. Ha participat en la redacció i adopció de la Carta Europea de Salvaguarda de Drets Humans a la Ciutat i del Pla de Drets Humans de Catalunya. També ha assessorat a sindicatures locals, a diversos municipis i al Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals. I és membre de la Comissió d’Empara del Reglament de Participació Ciutadana i del Consell Acadèmic Assessor de l’Agenda 2030 de l’Ajuntament de Barcelona.

Podeu consultar el seu programa en aquest enllaç: https://davidbondia.cat/

Comparteix

2021-04-21T12:11:48+02:0021 abril 2021||
Go to Top