934 35 76 86|affac@affac.cat

Com actuar si us heu quedat sense plaça pública de proximitat

Des de la FaPaC difonem aquesta infografia per acompanyar a les famílies que han demanat plaça pública de cara al curs 2019/20 i encara no saben si han obtingut plaça pública de proximitat

La nostra federació recorda que el Departament d’Educació (Consorci d’Educació de Barcelona i Serveis Territorials) té l’obligació d’assignar una plaça pública a totes aquelles famílies que així ho demanin, i de proximitat al domicili.

També informem les famílies que si, entre les opcions s’ha inclòs concertada laica, l’Administració no pot derivar l’opció a una escola concertada religiosa.

El telèfon de consulta de la FaPaC ha rebut més d’un centenar de trucadesen una setmana, la majoria de famílies que només han demanat plaça pública i saben que no han obtingut la primera assignació.

Tot i que fins al pròxim 11 de juny el Departament d’Educació no fa pública l’oferta final de places escolars, moltes famílies s’estan organitzant per denunciar els tancaments de línies de P3 anunciats a diferents territoris de Catalunya i per demanar a l’Administració que cap família es quedi sense plaça pública.

Comparteix

Les darreres notícies

Si vols estar al dia sobre l’actualitat del sector educatiu, subscriu-te al nostre butlletí.

Rebràs al teu correu tota la informació sobre les nostres campanyes, actes i serveis disponibles.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES de Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya- Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a assessorament@affac.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

Consulta els butlletins anteriors
2019-08-09T18:32:06+02:001 juny 2019|Educació pública|
Go to Top