43a Assemblea General Ordinària de l’aFFaC

El proper dissabte, 21 de novembre, les prop de 2.358 AFA aplegades a l’aFFaC tenim una cita imprescindible per debatre conjuntament sobre el futur de la federació i les línies d’actuació a seguir en defensa de l’educació pública catalana.

Com cada any, la Junta Directiva rendirà comptes, però enguany es presentarà una modificació d’Estatuts i Reglament de Règim Intern per adaptar-los als nous temps. A més, aquest any hi ha Eleccions de Junta Directiva de l’aFFaC 2020-23, així que les associades també tindran l’ocasió de decidir sobre el seu òrgan de govern.

Per aquesta edició, i degut a la situació d’excepcionalitat provocada per la covid-19, l’aFFaC celebrarà la seva Assemblea Genera Ordinària de forma telemàtica. Les assistents podran seguir el desenvolupament de la jornada mitjançant un enllaç de vídeo, i votaran a través de la nostra plataforma participativa.

DADES DE LA CONVOCATÒRIA

DATA: Dissabte, 21 de novembre de 2020
HORA: 9h
LLOC: Assistència virtual
VOTACIÓ: Telemàtica, mitjançant la plataforma Participa.

Important: L’acte de l’AGO 2020 es farà al Centre Cívic La Farinera del Clot a Barcelona amb una assistència reduïda i limitada als membres de la Junta Directiva, la part de l’equip tècnic necessària per l’organització de l’esdeveniment i, sempre i quan puguem disposar de totes les mesures de seguretat sanitària necessàries i que les restriccions vigents al moment de fer l’AGO ho permetin, també s’hi podran sumar les persones que conformen les candidatures que es presenten a les eleccions. Aquestes circumstàncies s’aniran informant a mesura que s’acosti el dia de l’AGO.

 

Instruccions per participar a l’AGO:

Totes les AFA federades teniu dret a vot a l’Assemblea General Ordinària de l’aFFaC. Per tal de poder emetre el vostre vot, cal que seguiu aquests passos:

1.  Ompliu el formulari que trobareu en aquest enllaç. Mitjançant aquest formulari, el/la President/a de l’AFA cal que designi una persona encarregada d’emetre el vot en representació de la vostra AFA. Aquesta persona pot ser el/la mateix/a President/a o una altra membre de l’AFA.

En aquest mateix formulari també podeu designar altres participants a l’assemblea, que constaran com a persones inscrites sense dret a vot. Recordeu, però, que totes les AFA disposareu de l’enllaç per seguir l’assemblea de manera telemàtica, un enllaç que podeu fer arribar a totes les persones que vulguin seguir l’acte.

2. Registrar-vos a la plataforma Participa de l’aFFaC. Un cop hagueu inscrit la persona designada per a emetre el vot, caldrà que us registreu a la plataforma Participa aFFaC. Aquest pas és necessari per la persona designada com a representant amb dret a vot i per a totes aquelles persones que ens vulguin fer arribar els seus precs i preguntes durant l’Assemblea.

3. Verificar el vostre usuari al cens de l’aFFaC. La persona autoritzada per emetre el vot en nom de la vostra AFA rebrà un correu electrònic amb un enllaç per verificar el seu usuari al cens de l’aFFaC. És molt important que les dades de verificació coincideixin amb les dades introduïdes al formulari. Aquest pas només el podran fer les persones designades per votar a l’Assemblea General Ordinària, de manera que quedi garantit un únic vot per cada AFA associada.

4. Accedir a l’apartat de votacions de l’AGO 2020. Mitjançant aquest enllaç, el dia de l’AGO podreu accedir a l’apartat de votacions de l’AGO aFFaC 2020. Totes les persones registrades a la plataforma podran fer arribar els seus precs i preguntes. La persona designada com a representant amb dret a vot podrà, a més, emetre la seva votació a cada apartat.

Per fer-nos arribar els vostres precs i preguntes, heu d’estar registrades a la plataforma Participa de l’aFFaC, tal com s’indica en el primer apartat. El registre al web del Participa el pot fer tothom, no és necessari haver estat inscrit via formulari ni ser la persona delegada per votar.

Un cop registrades, podeu consultar els punts a votar a l’AGO i deixar les vostres preguntes a l’apartat de comentaris que trobareu a sota cada pregunta. No podreu, però, emetre vot.

Descarrega la documentació:

 • Convocatòria [PDF]

 • Ordre del dia [PDF]

 • Acta AGO 2019 [PDF]

 • Memòria FaPaC 2019/20 [PDF]

 • Balanç econòmic:

  -Compte d’explotació 2019/20 [PDF]

  -Balanç de situació 2019/20 [PDF]

 • Pressupost 2020/21 [PDF]

 • Estatuts Socials [PDF]

 • Reglament de Règim Intern [PDF]

 • Candidatures presentades a les eleccions de Junta Directiva aFFaC 2020-23 [enllaç]