Quan un Trastorns de la Conducta Alimentària entra a casa es com una tempesta que afecta no només a la persona que ho pateix, sinó a tot el seu entorn proper. Aquest taller té per objectiu oferir a les famílies informació sobre la malaltia, així com eines, estratègies i pautes d’actuació i comunicació per fer-hi front d’una manera eficaç i saludable. 

Sessió 1: Quan el TCA entra a casa – 1. Què sabem dels TCA? Descripció i categories existents  2. Desmitifiquem idees errònies sobre els TCA.

Sessions 2 i 3: El paper de la família – 1. Com puc actuar i comunicar-me amb la persona afectada? 2. Introducció al mètode Maudsley i visualització d’escenaris de situacions quotidianes 3. La importància de l’autocura  4. Recursos existents a la província de Lleida 

Les sessions tindran una durada de 1.30 hores de manera telemàtica i en un format de grup reduït per facilitar la interacció de totes les persones assistents.

 

  • Webinar

📅 Dia: 2, 9 i 16 de novembre
⏰ Hora: 17:30h
👥 Destinatàries: Famílies que tenen algun membre afectat de TCA
💶 Preu: gratuït
🚪 Aforament: Limitat

A càrrec de:
Laura Fernàndez. Psicòloga i coordinadora del programa de prevenció de TCA de l’Associació contra l’Anorèxia i la Bulímia.

Flors Moreno Aguilar. Sòcia i voluntària de l’Associació contra l’Anorèxia i la Bulímia. Mare d’una persona afectada per un TCA i activista per la Salut Mental.

Més informació a: [email protected]

Amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb càrrec a l’assignació del 0,7% de l’IRPF: