Tens dubtes sobre com parlar de sexualitat amb els teus fills i filles? Quan començar? T’han fet alguna pregunta que no has sabut com respondre?
La xerrada intentarà donar resposta a aquestes i d’altres preguntes que ens preocupen a les famílies, tot generant un espai per compartir i reflexionar sobre com parlar de sexualitat amb adolescents.

L’activitat es basa en una investigació etnogràfica realitzada amb més de 2.500 nens i nenes que ens ha permès explorar com entenen, expressen i viuen la sexualitat i ens ha donat eines sobre com volen que les persones adultes les acompanyem en el descobriment de la seva sexualitat.

Els objectius del taller són els següents:

  • Generar un espai segur per conversar sobre l’educació sexual de fills i filles on compartir inquietuds, dubtes i experiències.
  • Reflexionar sobre com les construccions socials de la infància i la sexualitat influeixen en les pràctiques educatives quotidianes.
  • Donar a conèixer a les famílies els sabers i coneixements dels adolescents, sobre sexualitat a partir dels resultats del projecte de recerca: SexAFIN.
  • Oferir recursos i eines a les famílies per obtenir informació sobre com parlar de sexualitat amb els seus fills i filles.
  • Webinar

📅 Dia: 23 de maig del 2023
⏰ Hora: 17:30h
👥 Destinatàries: Famílies amb filles i fills adolescents
💶 Preu: gratuït
🚪 Aforament màxim: 100 assistents

A càrrec de Bruna Álvarez, doctora en antropologia i membre del projecte “SexAFIN“.

Amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes: