Un any més, des de l’aFFaC llancem la campanya Matricula a la Pública per acompanyar a les famílies i alumnat de Catalunya en el període de preinscripció pel pròxim curs 2022-23.

Després de dos cursos convivint amb la covid-19 i amb les restriccions que se n’han derivat, tornem amb més força que mai per defensar i celebrar l’educació pública com l’únic espai de socialització universal, divers, inclusiu, innovador, democràtic, feminista i sostenible.

Les nostres guies

Consulteu les nostres guies per a resoldre qualsevol dubte durant el procés de preinscripció i matrícula del curs 2022-23. Només cal que descarregueu la guia del nivell educatiu corresponent i que seguiu les indicacions que s’hi recullen.

Descarrega la guia llarga amb tota la informació sobre les matrícules:

Descarrega la guia breu del teu cicle educatiu:

I, si encara tens dubtes sobre el procés de preinscripció pel curs 2022-23, recorda que l’aFFaC ofereix assessorament gratuït a totes les famílies de la xarxa educativa pública. 

Truca’ns al 934357686 o envia’ns un correu a [email protected].

Informació pràctica sobre preinscripció i matrícula pel curs 2022-23

Recordeu que heu de fer la preinscripció les famílies que teniu fills o filles que començaran l’escola bressol, P3 o 1r d’ESO, també si és necessari canviar de centre, o si sou una família nouvinguda.

Si sou alumnes de batxillerat i/o cicles formatius, també cal que feu la preinscripció al centre escollit.

Com ja va passar el curs passat, enguany la presentació de sol·licituds de preinscripció per al curs 2022-23 es farà únicament per vies telemàtiques.

És important presentar la sol·licitud de preinscripció i tota la documentació acreditativa dins del termini establert per garantir l’ordre de prioritat d’accés del vostre fill/a.

• Escola Bressol: Alguns ajuntaments tenen el seu propi termini per a la sol·licitud d’inscripció, consulta el web del teu ajuntament. En cas de que el teu ajuntament no tingui termini propi, el termini general per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és del 9 al 20 de maig.
• 2n Cicle d’educació infantil i primària: el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és del 7 al 21 de març.
• Educació Secundària Obligatòria (ESO): el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és del 9 al 21 de març.
• Batxillerat: el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és de l’20 al 26 d’abril.
• Cicles Formatius de Grau Bàsic: el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és de l’16 al 25 de maig.
• Cicles Formatius de Grau Mitjà: el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és de l’20 al 26 d’abril.
• Cicles Formatius de Grau Superior: el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és del 25 al 31 de maig.