Fa anys que expliquem els motius per escollir escola pública, però ens equivocàvem. Perquè les veritables raons no tenen a veure amb estadístiques, indicadors ni informes…

…I si, per una vegada, escoltem #LesRaonsQueImporten*?

Per elles, per ells, defensem una educació pública gratuïta, inclusiva, democràtica, participativa, feminista, sostenible, laica i catalana.

*Totes les targetes han estat escrites a mà per nens i nenes que van assistir a la 1a Festa de la Pública de l’aFFaC i que van voler compartir #LesRaonsQueImporten per anar a la pública. Gràcies a tots i totes les participants, aquesta campanya és vostra 💛

Les nostres guies

Consulteu les nostres guies per a resoldre qualsevol dubte durant el procés de preinscripció i matrícula del curs 2024-25. Només cal que descarregueu la guia del nivell educatiu corresponent i que seguiu les indicacions que s’hi recullen.

Descarrega la guia llarga amb tota la informació sobre les matrícules:

Descarrega la guia breu del teu cicle educatiu:

Altres guies:

I, si encara tens dubtes sobre el procés de preinscripció pel curs 2024-25, recorda que l’aFFaC ofereix assessorament gratuït a totes les famílies de la xarxa educativa pública. 

Truca’ns al 934357686 o envia’ns un correu a [email protected].

Informació pràctica sobre preinscripció i matrícula pel curs 2024-25

Recordeu que heu de fer la preinscripció les famílies que teniu fills o filles que començaran l’escola bressol, I3 o 1r d’ESO, també si és necessari canviar de centre, o si sou una família nouvinguda.

Si sou alumnes de batxillerat i/o cicles formatius, també cal que feu la preinscripció al centre escollit.

Com ja va passar el curs passat, enguany la presentació de sol·licituds de preinscripció per al curs 2024-25 es farà únicament per vies telemàtiques.

Atenció! L’alumnat amb NESE (ja sigui de tipus A o de tipus B) segueix una via diferent a la de la resta d’alumnat. Consulteu la guia per a alumnat NESE per a més informació.

És important presentar la sol·licitud de preinscripció i tota la documentació acreditativa dins del termini establert per garantir l’ordre de prioritat d’accés del vostre fill/a.

• Escola Bressol: Alguns ajuntaments tenen el seu propi termini per a la sol·licitud d’inscripció, consulta el web del teu ajuntament. En cas de que el teu ajuntament no tingui termini propi, el termini general per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és del 8 al 21 de maig.
• 2n Cicle d’educació infantil (I3-I5) i primària: el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és del 6 al 20 de març.
• Educació Secundària Obligatòria (ESO): el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és del 8 al 20 de març.
• Batxillerat: el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és del 18 al 25 d’abril.
• Cicles Formatius de Grau Bàsic: el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és de l’16 al 24 de maig.
• Cicles Formatius de Grau Mitjà: el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és de l’24 al 30 de maig.
• Cicles Formatius de Grau Superior: el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és del 24 al 30 de maig.