📅 Dia: 15 de setembre
⏰ Hora: 17:30h a 19:30h
📍 Lloc: Sala Paulo Freire de l’IME (C/Bisbe Torres, 2. Lleida)

L’objectiu d’aquesta sessió de treball és retrobar-nos presencialment i posar sobre la taula les problemàtiques en què es troben els centres educatius a conseqüència de la manca de desplegament del Decret d’Inclusiva a Lleida. Així mateix, volem que aquest sigui el punt de partida per començar a treballar entre totes sobre com donar resposta a aquesta problemàtica.

Des de l’aFFaC fa temps que treballem perquè el Decret d’Inclusiva es faci efectiu, no només a partir de campanyes i mobilitzacions, sinó també a partir de l’acompanyament individual de les famílies.

Però amb això no n’hi ha prou. Creiem que és urgent crear un moviment d’AFA que sigui transversal arreu del territori i que tingui prou força per aconseguir una educació veritablement inclusiva.

És per això que des de l’aFFaC estem convocant les AFA d’arreu de Catalunya a unes sessions de treball que ens permetin detectar necessitats, mancances i problemàtiques comunes i que esdevinguin el punt de partida per començar a definir aquest moviment unitari per aconseguir que l’educació inclusiva sigui una realitat a curt termini.

Si ets membre d’una AFA federada a l’aFFaC i vols formar part d’aquest moviment unitari de defensa de l’educació inclusiva, inscriu-te a la pròxima sessió de treball que farem a la ciutat de Lleida:

Més informació:

De què parlem quan parlem d’educació inclusiva?

Quin és el paper del professorat a l’escola inclusiva?

Què hi diu, la llei, sobre educació inclusiva?

Com afecten a l’educació inclusiva les polítiques de l’Administració?