TORNA LA FESTA DE LA PÚBLICA!

El pròxim dissabte, 16 de març, tenim una cita al Parc de l’Estació del Nord! Concerts, tabalada, xerrades, jocs, gimcanes, tallers i un munt d’activitats per a infants, adolescents i tota la comunitat educativa!

Famílies, per segona vegada i després de l’èxit de l’any passat, tornem a organitzar-nos per reivindicar l’educació pública: tenim raons de sobres per celebrar-la!

La Festa de la Pública es consolida com un espai de celebració de la feina feta per millorar el sistema educatiu i un dia per compartir amb vosaltres tots els èxits, els avenços i la transformació col·lectiva cap a una educació democràtica, participativa i que no deixa ningú enrere.

PROGRAMA

10:00h – 10:15h | Benvinguda

11h – 12h | Concert Dàmaris Gelabert

12h – 12:15h | Tabalada Badalona Batec

13h – 13:55h | Concert Sara Roy

13:55h – 14h | Cloenda

10:30h – 11h | Com sobreviure a la preinscripció escolar

12:15h – 12:45h | Com parlar de sexualitat amb els nostres fills i files

La Festa de la Pública de l’aFFaC vol ser un espai amable i curós amb les diferents sensibilitats i necessitats dels infants i les famílies. Per això, al llarg de la festa disposem d’auriculars aïllants, pictogrames, intèrprets de signes i un racó de la calma.

10:45h – 11:30h | Contacontes: Les aventures de la Sila i el Brens

11:45h – 12:30h | Contacontes: El follet Conrer

12:45h – 13:30 | Contacontes: Abril i la corda màgica

Al llarg de tot el recinte hi haurà carpes amb informació, jocs i activitats infantils!

ARTISTES CONVIDADES

Musicoterapeuta, autora, pedagoga, cantant… polifacètica com la que més, la reina de les cançons infantils en català amb més de 800 milions de visualitzacions a YouTube, ens farà saltar, cantar i ballar a ritme de festa!

Compositora i cantautora catalana, connectada des de jove amb el públic infantil com a component del grup Macedònia i ara amb un públic més juvenil amb música més intimista, amb tocs d’electrònica i funky. Segur que ens ho farà passar d’allò més bé!

Famílies, alumnat i docents de centres educatius públics de Badalona seran les encarregades de posar ritme a la festa a cop de tambor!

VOLS ACONSEGUIR L’OUTFIT DE LA FESTA?

A la Festa de la Pública podràs comprar tots els complements necessaris per a lluir l’educació pública. A més, totes les nenes i nens que completin la Gimcana de la Pública, guanyaran gratuïtament un lot de bossa+samarreta infantil!

VIUS FORA DE BARCELONA I VOLS VENIR AMB AUTOCAR?

🚌 Si viviu fora de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i necessiteu servei d’autocar per venir a la festa, ompliu aquest formulari perquè puguem fer una bona previsió dels recorreguts i les places necessàries.

ITINERARIS:

Bus1 ITINERARI: Olot – Girona – St. Celoni – Barcelona
Bus2 ITINERARI: Reus – Tarragona – El Vendrell – Barcelona
Bus3 ITINERARI: Lleida – Cervera – Igualada – BCN

A tenir en compte!
1. La sortida aproximada dels autocars serà entre les 8h – 8:30h del 16 de març, acabarem de confirmar l’hora exacta més endavant segons viabilitat del servei.
2. L’autocar de tornada sortirà a les 16h de Barcelona i us deixarà en el mateix punt.
3. Per qualsevol dubte amb les parades o grups més grans de 10, poseu-vos en contacte amb la vostra tècnica territorial.

Aquest formulari ja no està disponible. Si vols venir a la 2a Festa de la Pública de l'aFFaC, et recomanem que comprovis quina opció de transport públic tens disponible al teu municipi.

Amb el patrocini de: