Què és l’educació emocional? I l’educació afectiva-sexual? D’això  ja  en  parlen  a  l’escola  o  cal  que  en  parlem  a  casa? Fins on hem d’intervenir les famílies? I l’escola? De quina manera hem de tractar aquest tema amb els infants? Amb quines  dificultats  ens trobem? En aquesta xerrada volem donar espai al cos i les emocions i a reflexionar sobre la nostra relació amb aquestes dues esferes sovint oblidades en l’educació convencional.

La sexualitat està present al llarg de les nostres vides tot  i que sovint pensem que és al moment de l’adolescència quan apareixen les dificultats i els conflictes. La sexualitat està present des del moment del naixement i té una relació íntima amb les emocions, amb el coneixement d’un/a mateixa i amb el de les altres persones. És per això que és indispensable fer un bon acompanyament, des de la primera infància fins a l’adolescència, per tal d’afavorir i facilitar unes relacions positives amb el cos i amb la pròpia sexualitat.

Partirem d’una perspectiva de gènere sobre els discursos que envolten la sexualitat i les emocions i descobrirem si aquests discursos i les seves pràctiques han calat en les nostres vivències. Investigarem sobre els nostres límits i compartirem pors, dubtes i estratègies per tal de poder acompanyar els infants amb més consciència.

Els objectius d’aquesta xerrada són poder donar eines per fer un bon acompanyament als infants per a que tinguin unes relacions positives amb el cos i amb la pròpia sexualitat i també crear un espai per reflexionar sobre la nostra relació el cos i les emocions.

Aforament complet. Si vols entrar a la llista d'espera de la xerrada, escriu un correu electrònic a [email protected] indicant el títol i data del curs que t'interessa, telèfon de contacte i població. En el cas que es generi una vacant, ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic.

  • Webinar

📅 Dia: 21 de març
⏰ Hora: 17:30h
👥 Destinatàries: Famílies amb infants d’entre 6 i 12 anys.
💶 Preu: gratuït
🚪 Aforament màxim: 100 assistents.

A càrrec de Coeducació, la cooperativa que treballa per la transformació educativa des d’una perspectiva de gènere.

Amb el suport de: