Com abordem la diversitat sexual i de gènere en infants

En aquest taller esbrinarem què entenem per educació sexual i com aquesta pot incorporar la diversitat sexual com a un eix transversal i com podem acompanyar les sexualitats a la infància en general i a la diversitat sexual en particular des de l’àmbit familiar. També aclarirem conceptes relacionats amb la diversitat sexual vinculats a les dimensions de sexe, gènere, preferència sexual i identitat sexual així com estereotips, mites i falses creences sobre la diversitat sexual. I finalment, donarem eines i recursos pedagògics per tal de treballar l’educació sexual en general i la diversitat sexual en particular des de l’àmbit familiar.

Els objectius del taller són els següents:

  • Facilitar un espai de confiança en el qual compartir dubtes, preguntes i creences per part de les famílies sobre temes relacionats amb la sexualitat en general, i sobre temes relacionats amb la diversitat sexual en particular.
  • Abordar la diversitat sexual com un aspecte més de la sexualitat de les persones, per tal d’afavorir la seva acceptació i respecte.
  • Visibilitzar habilitats i dificultats en l’acompanyament al desenvolupament de les sexualitats d’infants des de l’entorn familiar, tenint present la diversitat sexual com un aspecte més en el desenvolupament de la persona.
  • Exposar els coneixements i les reflexions fruit del nostre treball amb els grups d’infants.
  • Webinar

📅 Dia: 6 de juny del 2023
⏰ Hora: 17:30h
👥 Destinatàries: Famílies amb infants a primària
💶 Preu: gratuït
🚪 Aforament màxim: 100 assistents

A càrrec de David Paricio, de Sidastudi.

Amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes: