Project Description

A qui va dirigit?
Els tallers de Cinegènere de l’aFFaC van destinats, principalment, a tota la comunitat educativa, però estan oberts al públic general:
-Alumnat
-Famílies
-Professorat
-Professionals especialitzades d’atenció educativa
-Equips directius
-Entitats feministes i del col·lectiu LGTBI+
-Qualsevol persona interessada en l’educació amb perspectiva de gènere i en els drets de les persones del col·lectiu LGTBI+

En què consisteix?
El taller de Cinegènere té una durada de 2 h aproximadament i consta de dues parts. La primera part consisteix en fer un visionat conjunt del film Carmen y Lola, de la directora Arantxa Echevarría. Posteriorment, en la segona part del taller, es farà un debat amb totes les participants, dinamitzat per una persona experta en la temàtica.

Tot i que aquest taller estava programat en un inici per a dur-se a terme de manera presencial a diversos centres d’educació secundària de Catalunya, l’aFFaC s’ha vist obligada a adaptar el desenvolupament del Cinegènere a un format virtual a causa de la crisi provocada per la covid-19.

Per aquesta raó, aquest taller es realitzarà mitjançant la plataforma Participa de l’aFFaC, que ens permet obrir un debat virtual amb totes les assistents sense necessitat de fer cap desplaçament.

Quan es faran els tallers?
Els tallers estan programats per dur-se a terme durant la primera quinzena del mes de desembre de 2020. En funció de la demanda per part dels centres que vulguin participar-hi i de la seva disponibilitat, s’acordarà un total de 5 dates diferents per dur a terme el taller.

M’interessa! Com hi puc participar?
Si vols que el teu centre educatiu aculli un dels 5 tallers* de Cinegènere que oferim, envia’ns un correu a formacio@affac.cat abans del 30 de novembre indicant aquestes dades:

  • Nom del centre educatiu
  • Població
  • Data disponible (entre el 14 i el 23 de desembre)

*Si el nombre de sol·licituds rebudes supera el nombre de tallers programats, s’agruparan els centres educatius per àrea territorial per tal que tots els centres interessats puguin participar en algun dels tallers.