Torna el cinegènere de l’aFFaC! 📽️

Aquest curs, comencem amb una primera sessió en format telemàtic on projectarem el film Gayby baby  (La meva família gai). Ens hi acompanyaran testimonis, membres d’entitats LGTBIQ+ i persones expertes amb qui podrem compartir dubtes, sensacions i comentaris sobre el film:

  • Katy Pallàs, com a presidenta i representant de l’Associació de famílies LGTBI+, i també com a docent especialitzada en gènere.
  • Eleni Maravelia, també com a membre de l’entitat, mare d’una família homoparental i presidenta de NELFA.
  • Anna Soria, membre de l’AFA Escola Jungfrau de Badalona.

Amb el suport de:

Inscriu-te ara:

  • Online

📅 Dia: 2 de desembre
⏰ Hora: de 17h a 19h
💶 Preu: gratuït
💻 Aforament: 100 assistents

  • Si sou una família o una persona a títol individual: ompliu el formulari d’inscripció (si sou una família, feu només una inscripció per família). Entre 24h i 48h abans del cinegènere, rebreu l’enllaç per connectar-vos a la plataforma online. El dia de la projecció, us haureu de connectar amb un únic dispositiu per família mitjançant aquest enllaç.
  • Si sou una AFA: us animem a organitzar una projecció conjunta del film al vostre centre educatiu. Per fer-ho, cal que ompliu el formulari d’inscripció (només una inscripció per AFA). Entre 24h i 48h abans del cinegènere, rebreu l’enllaç per connectar-vos a la plataforma online. El dia del cinegènere, només caldrà que reuniu a totes les famílies i assistents en una aula amb projector i que us connecteu des d’un únic dispositiu a l’enllaç que haureu rebut.
Direcció: Maya Newell
Àudio: versió original amb subtítols en castellà

Mentre el món debat políticament un nou concepte de família, quatre nens s’acosten a la pubertat sota la tutela dels seus pares homosexuals.

En la seva llar encapçalada per dues dones, Gus vol saber què significa realment “ser un home”; Ebony s’esforça per trobar la seva veu com a cantant i un lloc on la seva família gai sigui acceptada; Matt es pregunta com és possible que el Déu al qual adoren les seves mares lesbianes també pugui condemnar a l’infern; i la vida de Graham es complica quan els seus pares decideixen mudar-se a Fiji, on l’homosexualitat està mal vista.