Els trastorns de la conducta alimentària segueixen representant la tercera malaltia crònica entre els joves i adolescents, afectant més de 28.000 nois i noies a Catalunya.
Malgrat la seva potencial gravetat, els experts alerten de la possibilitat de prevenció d’aquests trastorns i la importància de la intervenció primerenca per evitar majors conseqüències. I és en el marc de la prevenció en què l’escola, conjuntament amb la família, hi té un paper cabdal i imprescindible.
De què parlarem?
- Què són els trastorns de la conducta alimentària
- Com es desenvolupen: factors de risc
- Com detectar-los: senyals d’alerta
- Què fer davant la sospita d’un possible cas
- Com prevenir-los: factors de protecció
Els objectius del taller són proporcionar a les famílies informació sobre els TCA i els seus factors de risc, oferir eines per detectar possibles senyals d’alerta i apoderar les famílies en la prevenció dels TCA des de casa.
📅 Dia: 21 de novembre
⏰ Hora: 17:30h
👥 Destinatàries: Famílies amb infants de 9 a 16 anys
💶 Preu: gratuït
🚪 Aforament màxim: 100 assistents
A càrrec de la Laura Fernández, d’ACAB.
Amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb càrrec a l’assignació del 0,7% de l’IRPF: