Els trastorns de la conducta alimentària segueixen representant la tercera malaltia crònica entre els joves i adolescents, afectant més de 28.000 nois i noies a Catalunya. Són malalties mentals que, malauradament, ocasionen greus efectes a nivell físic i emocional, però també en l’entorn personal, social i familiar de les persones que les pateixen.

Malgrat la seva potencial gravetat, els experts alerten de la possibilitat de prevenció d’aquests trastorns i la importància de la intervenció primerenca per evitar majors conseqüències. I és en el marc de la prevenció en què l’escola, conjuntament amb la família, hi té un paper cabdal i imprescindible per posar fre a l’epidèmia que representen.

Des de casa es poden prevenir, educar i promoure valors i hàbits saludables des de la infància –i especialment en l’adolescència- que facin el noi i la noia més resistents a patir un trastorn d’aquest tipus.

La Conferència té com a objectiu principal proporcionar informació sobre els trastorns de la conducta alimentària, com detectar-los i com prevenir-los des de l’àmbit familiar.

  • Webinar

📅 Dia: 31 de març
⏰ Hora: 17:30h
👥 Destinatàries: famílies amb fills i filles a secundària
💶 Preu: gratuït
🚪 Aforament màxim: 100 assistents.

A càrrec de Sara Bujalance, psicòloga i directora d’ACAB.

Amb el suport de: