Què cal tenir en compte
Durant la infància és quan s’estableixen els hàbits alimentaris, pel que és un moment òptim per fomentar l’alimentació saludable.
Temes a tractar:
- Alimentació complementària i alimentació en la primera infància
- Alimentació saludable en l’etapa escolar
- Grups d’aliments i característiques principals de l’alimentació saludable
- Com aconseguir que els nens i nenes mengin de forma saludable?
Per aquest motiu, l’objectiu de la xerrada és transmetre les principals característiques de l’alimentació saludable en la infància de manera didàctica, aportant també consells i recomanacions per potenciar uns bons hàbits d’alimentació als infants.
![Taller Alimentació saludable en la petita infància2](https://affac.cat/wp-content/uploads/2022/09/Taller-Alimentacio-saludable-en-la-petita-infancia2.png)
📅 Dia: 13 d’octubre
⏰ Hora: 17:30h
👥 Destinatàries: Famílies amb infants a bressol i infantil
💶 Preu: gratuït
🚪 Aforament màxim: 100 assistents
A càrrec de Mireia Termes, dietista i nutricionista de l’Hospital Sant Joan de Déu
Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona:
![ajuntament-de-barcelona-limes_reduides-15_rgb-770×288](https://affac.cat/wp-content/uploads/2021/10/ajuntament-de-barcelona-limes_reduides-15_rgb-770x288-1.png)