El formulari d’inscripcions està tancat. Si vols assistir a l’AGO i no t’has pogut inscriure dins del termini, pots assistir-hi presencialment i t’acreditarem a la recepció. Recorda que per poder emetre el teu vot has de ser el/la president/a o una persona designada per aquest/a.

Instruccions per participar a l’AGO telemàticament:

Totes les AFA federades teniu dret a vot a l’Assemblea General Ordinària de l’aFFaC. Per tal de poder emetre el vostre vot, cal que seguiu aquests passos:

1.  Ompliu el formulari que trobareu en aquest enllaç. Mitjançant aquest formulari, el/la President/a de l’AFA cal que designi una persona encarregada d’emetre el vot en representació de la vostra AFA. Aquesta persona pot ser el/la mateix/a President/a o una altra membre de l’AFA.

En aquest mateix formulari també podeu designar altres participants a l’assemblea, que constaran com a persones inscrites sense dret a vot. Recordeu, però, que totes les AFA disposareu de l’enllaç per seguir l’assemblea de manera telemàtica, un enllaç que podeu fer arribar a totes les persones que vulguin seguir l’acte.

2. Registreu-vos a la plataforma Participa de l’aFFaC. Un cop hagueu inscrit la persona designada per a emetre el vot, caldrà que us registreu a la plataforma Participa aFFaC. Aquest pas és necessari per la persona designada com a representant amb dret a vot i per a totes aquelles persones que ens vulguin fer arribar els seus precs i preguntes durant l’Assemblea.

3. Verificar el vostre usuari al cens de l’aFFaC. La persona autoritzada per emetre el vot en nom de la vostra AFA rebrà, el dia abans de l’AGO, un correu electrònic amb un enllaç per verificar el seu usuari al cens de l’aFFaC. És molt important que les dades de verificació que introduïu coincideixin amb les dades cedides en el formulari d’inscripció. Aquest pas només el podran fer les persones designades per votar a l’Assemblea General Ordinària, de manera que quedi garantit un únic vot per cada AFA associada.

4. Accedir a l’apartat de votacions de l’AGO 2022. Mitjançant un enllaç que facilitarem dies abans de l’AGO, podreu accedir a l’apartat de votacions de l’AGO aFFaC 2022. Totes les persones registrades a la plataforma podran fer arribar els seus precs i preguntes. La persona designada com a representant amb dret a vot podrà, a més, emetre la seva votació a cada apartat.

Només hi pot haver una persona amb dret a vot per cada AFA però, en canvi, la participació en el torn de precs i preguntes és obert a totes les membres d’AFA federades a l’aFFaC. Per fer-nos arribar els vostres precs i preguntes de manera telemàtica, heu d’estar registrades a la plataforma Participa de l’aFFaC, tal com s’indica en el primer apartat. El registre al web del Participa el pot fer tothom, no és necessari haver estat inscrit via formulari ni ser la persona delegada per votar.

Un cop registrades, podeu consultar els punts a votar a l’AGO i deixar les vostres preguntes a l’apartat de comentaris que trobareu a sota cada pregunta. No podreu, però, emetre vot.

Descarrega la documentació: