Logo aFFaC_2020_POSITIU
No oblideu compartir aquest butlletí amb les famílies i el centre educatiu!
ítems filera

L'aFFaC està d'estrena! ✨

Coneix el nou web de projectes i descobreix com participar-hi!

L'aFFaC inaugurem un nou espai web per difondre els projectes que impulsem arreu del territori. Es tracta d'un espai dinàmic i en constant actualització, on donem a conèixer aquelles iniciatives que ens permeten treballar en defensa d'una educació pública, de qualitat, catalana, laica, equitativa, inclusiva, gratuïta, democràtica, coeducativa, sostenible i feminista.
projectes
Mitjançant aquest nou apartat web, podreu conèixer alguns dels projectes emblema de l'entitat, sabreu quines iniciatives tenim en curs actualment i descobrireu com podeu participar en alguns processos que tenim oberts arreu del territori:
edDIT_aFFaCEsbrina_Baixa
El projecte edDIT investiga els usos d’aquestes plataformes digitals a les escoles i instituts públics. A partir d’aquesta anàlisi, el projecte permetrà conèixer les conseqüències d’aquest ús sobre els drets de la infància des d’un enfocament de gènere.
Tallers de fotografia crítica_03
Aquest projecte presenta un recurs educatiu per a sensibilitzar a les famílies dels centres educatius públics de Catalunya sobre les migracions sud-nord amb l’objectiu de treballar l’articulació de la convivència entre diferents cultures dins les comunitats educatives.
Abandonament Escolar Prematur
L’aFFaC impulsa el projecte sobre AEP a Barcelona fent un mapeig sobre l’estat de la problemàtica a la ciutat. A partir d’aquesta diagnosi, l’aFFaC crearà un banc de recursos a la seva pàgina web dirigit a AFA i famílies sobre la prevenció de l’AEP als centres de secundària.
Trencant mites_02
El projecte consisteix en donar a conèixer l’art urbà entre el públic adult, concretament entre les famílies d’alumnes d’instituts, que participen conjuntament amb els seus fills i filles en processos de creació d’art urbà dignificant espais dels instituts dels barris on viuen.
📲 Per estar al dia de totes les novetats de l'aFFaC, no oblideu seguir-nos al nostre web i xarxes socials!
1491580635-yumminkysocialmedia26_83102(1)
1491579542-yumminkysocialmedia22_83078(1)
email_14410
seo-social-web-network-internet_174_icon-icons.com_61537(1)
facebook_icon-icons.com_59205(2)
telegram_logo_icon_147228
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.