Logo aFFaC_2020_POSITIU
No oblideu compartir aquest butlletĂ­ amb les famĂ­lies i el centre educatiu!

🏷️ I si, per una vegada, escoltem

#LesRaonsQueImporten per matricular a la pĂşblica?

Torna la campanya Matricula a la PĂşblica de l'aFFaC:
us acompanyem en el procés de preinscripció i matrícula a l'educació pública
Fa anys que expliquem els motius per escollir escola pública, però ens equivocàvem. Perquè les veritables raons no tenen a veure amb estadístiques, indicadors, ni informes…
I si, per una vegada, escoltem #LesRaonsQueImporten?
Com cada any, l'aFFaC ha elaborat unes guies de suport per acompanyar-vos en aquest procés. Consulteu les nostres guies per a resoldre qualsevol dubte durant la preinscripció i matrícula del curs 2024-25. Només cal que descarregueu la guia del nivell educatiu corresponent i que seguiu les indicacions que s’hi recullen.

A més, si us sorgeix qualsevol dubte durant el procés, recordeu que a l’aFFaC ofereim assessorament gratuït a totes les famílies de la xarxa educativa pública.

Podeu trucar-nos al 934357686 o enviar-nos un correu a [email protected].

InformaciĂł prĂ ctica sobre preinscripciĂł i matrĂ­cula pel curs 2024-25

Recordeu que heu de fer la preinscripció les famílies que teniu fills, filles o altres menors a càrrec que començaran l’escola bressol, I3 o 1r d’ESO, també si és necessari canviar de centre, o si sou una família nouvinguda. Si sou alumnes de batxillerat i/o cicles formatius, també cal que feu la preinscripció al centre escollit.

Recordeu que la presentació de sol·licituds de preinscripció per al curs 2024-25 es farà únicament per vies telemàtiques.

És important presentar la sol·licitud de preinscripció i tota la documentació acreditativa dins del termini establert per garantir l’ordre de prioritat d’accés de l'alumne/a.
• Escola Bressol: Alguns ajuntaments tenen el seu propi termini per a la sol·licitud d’inscripció, consulta el web del teu ajuntament. En cas que el teu ajuntament no tingui termini propi, el termini general per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és del 8 al 21 de maig.
• 2n Cicle d’educació infantil (I3) i primària: el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és del 6 al 20 de març.
• Educació Secundària Obligatòria (ESO): el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és del 8 al 20 de març.
• Batxillerat: el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és del 18 al 25 d’abril.
• Cicles Formatius de Grau Bàsic: el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és de l’16 al 24 de maig.
• Cicles Formatius de Grau Mitjà: el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és del 24 al 30 de maig.
• Cicles Formatius de Grau Superior: el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per via telemàtica és del 24 al 30 de maig.
Totes les targetes han estat escrites a mĂ  per nens i nenes que van assistir a la 1a Festa de la PĂşblica de l'aFFaC i que van voler compartir #LesRaonsQueImporten per anar a la pĂşblica. GrĂ cies a tots i totes les participants, aquesta campanya Ă©s vostra đź’›
facebook twitter youtube custom instagram website 
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.