934 35 76 86|affac@affac.cat

En el Dia de l’Educació, ens mobilitzem per l’educació inclusiva!

Carregant Esdeveniments

 

🌻 Famílies, ens mobilitzem per l’educació inclusiva! 🌻

El dia 24 de gener es celebra el Dia de l’Educació i per aquest motiu, les famílies engeguem una acció social en el marc de la campanya per l’educació inclusiva Jo també hi vull anar.

Aprofitarem aquest dia per visibilitzar la manca de desplegament del Decret d’Educació Inclusiva i per reclamar que es garanteixi el dret a l’educació de tots els infatns i joves sense discriminació.

⬇ SUMA’T A L’ACCIÓ

1. CONCENTRACIONS SIMULTÀNIES DAVANT ELS CENTRES EDUCATIUS

Organitzeu una concentració el mateix 24 de gener a les 16:30h (o quan acabi l’horari lectiu). Us suggerim que imprimiu la cartelleria que us adjuntem a continuació: cartell principal i flyer de la campanya per visibilitzar el motiu de la protesta. En acabar la concentració, us proposem també que fe una lectura del manifest unitari que també us adjuntem.

Important: en la mesura del possible, recomanem comptar amb el suport del centre educatiu. És aconsellable informar al centre de la convocatòria i animar al professorat i equips directius a sumar-s’hi.

2. ACCIÓ CONJUNTA A LES XARXES SOCIALS

El mateix dimarts 24 de gener, feu-vos una fotografia portant una sabata diferent a cada peu i pengeu-la a les vostres xarxes socials.

En el Dia Internacional de l’Educació, jo em calço diferent per reclamar que @educaciocat apliqui el Decret d’educació inclusiva  👠👢
Perquè si no és inclusiva, no és educació! 

🟠 Suma’t a la campanya #JoTambéHiVullAnar: https://affac.cat/affac/jo-tambe 

I recordeu: l’educació inclusiva no és només un dret de l’alumnat amb Necessitats Específiques de Suport Educatiu (NESE). TOT l’alumnat, independentment de les seves característiques o necessitats, té dret a una educació que l’acompanyi en el seu desenvolupament des del respecte, la confiança i l’autonomia.

Go to Top