Logo aFFaC_2020_POSITIU
No oblideu compartir aquest contingut amb totes les famĂ­lies!

44a Assemblea General OrdinĂ ria i

Assemblea General ExtraordinĂ ria 2022

Convocatòria, ordre del dia i inscripcions

cartell AGO 2021
Benvolgudes associades,

El dissabte, 19 de febrer, les prop 2.380 AFA que formeu part de l’aFFaC esteu convocades a la 44a Assemblea Genera Ordinària de l’entitat. Un any més, tindreu l’oportunitat de conèixer en detall les darreres accions i fites de la federació, l’assoliment de compromisos adquirits en anteriors assemblees, i la definició dels objectius marcats pel curs 2021-22. Ho podreu fer a la pròxima Assemblea General Ordinària que celebrarem a La Farinera del Clot, a Barcelona.

Aquest any, a més, també celebrarem una Assemblea General Extraordinària, el mateix 19 de febrer i també a La Farinera del Clot, que proposarà a les associades un canvi dels estatuts de l’entitat amb l’objectiu de modificar el cicle econòmic de l’entitat i millorar així l’operativitat de l’equip tècnic. L’Assemblea General Extraordinària es farà el mateix dia i al mateix lloc que l’AGO, una estona abans de donar el tret de sortida a la rendició de comptes anual.

Com vam fer l’any anterior, les assistents podreu seguir tant l’AGO com l’AGE per streaming i votar telemàticament mitjançant el Participa de l’aFFaC. Aquest any, però, i sempre si la normativa vigent ho permet, les AFA també podreu votar i assistir a la trobada presencialment. Esperem que aquesta sigui l’oportunitat de tornar-nos a veure i de poder intercanviar sensacions, preocupacions i necessitats d’una forma més propera.

đź“Ś DADES DE LA CONVOCATĂ’RIA
  • ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINĂ€RIA
Data: Dissabte, 19 de febrer, de 2022
Hora: 9h
Lloc: La Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837, Barcelona)
Votació: Telemàtica per a les assistents per streaming (mitjançant la plataforma Participa) i a mà alçada per les persones que hi assisteixin presencialment.
Informació complementària: servei de monitoratge disponible (indicar necessitats en el formulari d’inscripció)
  • ASSEMBLEA GENERAL ORDINĂ€RIA
Data: Dissabte, 19 de febrer, de 2022
Hora: 10h
Lloc: La Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837, Barcelona)
Votació: Telemàtica per a les assistents per streaming (mitjançant la plataforma Participa) i a mà alçada per les persones que hi assisteixin presencialment.
Informació complementària: servei de monitoratge disponible (indicar necessitats en el formulari d’inscripció)

Què cal fer per participar-hi?

1️ Ompliu el formulari que trobareu en aquest enllaç. Mitjançant aquest formulari, cal que el/la President/a de l’AFA designi una persona encarregada d’emetre el vot en representació de la vostra AFA. Aquesta persona pot ser el/la mateix/a President/a o una altra membre de l’AFA

En aquest mateix formulari també podeu designar altres participants a l’assemblea, que constaran com a persones inscrites sense dret a vot. Recordeu, a més, que totes les AFA podreu seguir l’assemblea de manera presencial i per streaming.
2️ Registre

  • Si hi assistiu presencialment: el dia de l'AGE/AGO a les 9h del matĂ­ heu de passar per la taula d'acreditacions i dir el vostre nom. Si us heu registrat correctament, us donarem la vostra identificaciĂł i ja podreu accedir a la sala de l'acte i emetre el vostre vot a mĂ  alçada quan sigui el moment.
  • Si hi assistiu telemĂ ticament: Un cop hagueu inscrit la persona designada per a emetre el vot mitjançant el formulari, caldrĂ  que us registreu a la plataforma Participa aFFaC.
Captura2
Aquest pas és necessari per la persona designada com a representant amb dret a vot i per a totes aquelles persones que ens vulguin fer arribar els seus precs i preguntes durant l’Assemblea.
3️ [Només si hi assistiu telemàticament] Verificar el vostre usuari al cens de l’aFFaC. El 18 de febrer, la persona autoritzada per emetre el vot en nom de la vostra AFA rebrà un correu electrònic amb un enllaç per el seu usuari al cens de l’aFFaC.

És molt important que les dades que utilitzeu per a la verificació coincideixin amb les dades introduïdes al formulari. Aquest pas només el podran fer les persones designades per votar a l’Assemblea General Ordinària i l'Assemblea General Extraordinària, de manera que quedi garantit un únic vot per cada AFA associada.
Captura3
4️ [Només si hi assistiu telemàticament]
Accedir a l’apartat de votacions de l’AGO 2021. Mitjançant la plataforma Participa de l'aFFaC, el dia de l’AGO podreu accedir a l’apartat de votacions de l’AGO 2021 i AGE 2022 de l'aFFaC. Totes les persones registrades a la plataforma podreu fer arribar els seus precs i preguntes.
La persona designada com a representant amb dret a vot podrà, a més, emetre la seva votació a cada punt dels apartats.
Per a més informació, consulteu el nostre web: affac.cat/ago2021
facebook twitter youtube custom website 
affac.cat
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.