Logo aFFaC_2020_POSITIU
No oblideu compartir aquest contingut amb totes les fam铆lies!

Comen莽a el 4t Curs Anual de l'aFFaC:

馃捇 Educaci贸 i sobirania digital


馃帄 Ara s铆 que s铆! Amb l'inici del mes de mar莽, donem el tret de sortida oficial al 4t Curs Anual de l'aFFaC, que aquest any abordar脿 el tema de l'educaci贸 i la sobirania digital des d'una perspectiva transversal i cr铆tica.

Un espai formatiu que posa a disposici贸 de tota la comunitat educativa (equips docents, equips directius, educadores, psic貌logues, pedagogues, integradores, estudiants d鈥檈ducaci贸, fam铆lies, volunt脿ries i altres agents) un seguit de recursos i eines per ampliar i compartir coneixements.

馃帗
Aquesta formaci贸 est脿 reconeguda pel Departament d'Educaci贸. Els i les docents que facin aquest curs podran optar a una avaluaci贸 per incorporar aquesta formaci贸 al seu curr铆culum.
En aquesta edici贸, comptarem amb la participaci贸 d'expertes en control digital, drets i pol铆tiques digitals, tecnologia i educaci贸, software lliure i altres disciplines acad猫miques. Entre elles, Paloma Llaneza, Marta Peirano, Renata 脕vila, Gemma Gald贸n, Juliana Raffaghelli, Jes煤s M. Gonz谩lez, Liliana Arroyo, Mar铆a Zabala i tres projectes en actiu com s贸n Xnet, eXeLearning i GRITE (AMPA CEIP G贸mez Moreno).

Totes les sessions es podran seguir per streaming i presencialment al Can貌drom - Ateneu d'Innovaci贸 Digital i Democr脿tica de Barcelona, durant els dies 1, 3, 10, 15 i 17 de mar莽 de 17:30 a 20:30h.

馃搫 EL PROGRAMA

ponents butlleti

馃攷 M脡S INFORMACI脫

PREUS:
  • Preu general: 60鈧
  • Preu redu茂t per a persones jubilades, persones a l'atur, estudiants, i membres de fam铆lies nombroses, monomarentals o monoparentals: 40鈧 (es demanar脿 documentaci贸 acreditativa)
  • Preu curs membres d'AFA federades a l'aFFaC: 5鈧
  • Preu per sessi贸 individual: 25鈧

馃摬 El curs es podr脿 seguir i comentar en directe per streaming a trav茅s de la Plataforma de Formaci贸 Online de l'aFFaC (affac.cat/eformacio) i tamb茅 per les xarxes socials amb el hashtag: #4tCursAnualaFFaC.

馃帗 Aquesta formaci贸 est脿 reconeguda pel Departament d'Educaci贸. Els i les docents que facin aquest curs podran optar a una avaluaci贸 per incorporar aquesta formaci贸 al seu curr铆culum.

butlleti curs anual

馃馃徏 Patrocinen:

arc-logo
logo_fundaciongoteo_vertical_catala
PREVISORA-GENERAL-630x466
logo_platoniq
facebooktwitteryoutubecustomwebsite
affac.cat
Si no desitges rebre m茅s informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butllet铆.