Logo aFFaC_2020_POSITIU
Bànner campanya estiu 20212

🏖️ Al juny la pluja és lluny... I els casals d’estiu a prop!

Falta un mes per acabar un altre curs incert i estrany. El compte enrere per les vacances escolars està en marxa i sabem que moltes de vosaltres ja esteu començant a organitzar el casal d’estiu amb totes les garanties per poder recuperar –com a mínim simbòlicament- part de la normalitat que tant enyorem.

Com sempre, l’aFFaC seguim al vostre costat per oferir-vos tota la informació sobre assegurances, normativa i recomanacions per organitzar un casal amb èxit!
☀️ NOU APARTAT WEB AMB TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE ELS CASALS D'ESTIU!
Inaugurem un nou apartat al web aFFaC per oferir-vos tota la informació i recursos necessaris per organitzar el vostre casal d'estiu:
Captura2
Per a molts nens, nenes i joves, l’única oportunitat de poder gaudir d’un estiu amb els seus companys i companyes és participar al casal organitzat per l’AFA. Si renunciem a gestionar els casals d’estiu, estarem cedint aquest espai a empreses amb afany de lucre, que deixaran enrere aquells infants amb més dificultats econòmiques.

Des de l’aFFaC creiem fermament que les AFA sou una peça clau perquè aquest any cap infant es quedi sense poder gaudir de les vacances d'estiu, i volem estar al vostre costat per oferir-vos tota la informació que necessiteu per organitzar un casal amb èxit.

🍃 ASSEGURANCES

Recordeu que per estar federades a l’aFFaC compteu amb beneficis exclusius
en la cobertura i contractació de les assegurances ètiques d’Arç Cooperativa.
Totes les AFA que organitzeu casals d’estiu esteu obligades per llei a tenir dues assegurances contractades:
  • Pòlissa de Responsabilitat Civil: Si esteu federades a l’aFFaC no l’heu de contractar, disposeu d’aquesta assegurança durant tot l'any de manera automàtica i sense cost addicional.
  • Pòlissa d’Accidents pels monitors i infants: Cal contractar-la si al casal d'estiu hi participen persones (monitores o infants) que no estan cobertes per la pòlissa d'activitats extraescolars que es fan durant el curs.

📄 NORMATIVA

És important que consulteu el document amb els criteris per al desenvolupament d’activitats de lleure pel curs 2020-21 del Departament d’Educació.
Aquest any l'organització dels casals d'estiu tornarà a estar condicionada per la covid-19 i les mesures establertes per prevenir-ne el contagi.

Algunes de les mesures que cal tenir en compte són:
• Grups bombolla amb ràtio recomanada de 10-14 infants i màxima de 24.
• Comprovació i registre diari de l'estat de salut de tots els infants, adolescents i monitors/es.
• Mascareta recomanada a partir de 3 anys i obligatòria a partir dels 6.
• Els monitors/es podran tenir més d'un grup bombolla en diferents hores i dies.
• Cal evitar trobades entre diferents grups bombolla.
• No es podran fer activitats d'exhibició per a les famílies.


    ✨ I recordeu: les AFA sou les úniques que realment podeu canviar l'estiu de molts infants i joves que no tenen cap alternativa durant les vacances escolars.
    Campanya estiu 2021_2
    facebook twitter youtube custom instagram website 
    Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.