Logo aFFaC_2020_POSITIU

🎒 Aterrem al curs 2021-22 carregades

de notícies, serveis i energia!

Benvingudes de nou, famílies! 💛

Quines ganes teníem de tornar a escriure aquestes paraules. Després de les vacances d'estiu, tornem totes amb més energia i força que mai per acompanyar-vos en aquest inici de curs tan especial. Us portem un recull amb les principals mesures sanitàries del sector educatiu, tota la informació sobre els serveis que podeu gestionar, els recursos que posem al vostre abast i les notícies més importants.

📝 Quines són les mesures de seguretat per aquest curs 2021-22?

  • Es manté la mascareta i els grups estables. Pautes d'higiene freqüents i ventilació.
  • Els alumnes es podran treure la mascareta al pati sempre que es mantinguin dins els grups estables.
  • Es poden iniciar les activitats extraescolars: entre 10 i 15 persones.
  • Els estudiants amb pauta de vacunació completa no s'hauran d'aïllar encara que siguin contacte estret d'un positiu.
  • Els serveis de menjador i transport segueixen amb les mateixes mesures que el curs passat.
  • Es permetrà l'entrada de les famílies i l'adaptació de P3 i P4.
Per conèixer tots els detalls sobre les mesures d'inici de curs, descarregueu el Pla d'actuació per al curs 2021-2022 per a centres educatius en el marc de la pandèmia per covid-19:

🥄 Serveis gestionats per l'AFA

Recordeu que les AFA sou l'única garantia per a molts infants i joves d'accedir a determinats serveis i activitats a un preu assequible. Ara que el Departament d'Educació permet que les AFA torneu als centres educatius, és important que recupereu la nostra activitat presencial el més aviat possible. L'alumnat, les famílies i els centres us necessiten per recuperar el vincle perdut durant la pandèmia.

Us recordem alguns dels principals serveis que podeu gestionar des de l'AFA i us donem algunes recomanacions per fer-ho:
3
En temps de la covid-19 aquest servei s’ha vist greument afectat i és molt important que les AFA el puguin seguir oferint per garantir que, tant el menjador escolar com la resta de serveis inclosos en el temps de migdia, formin part del projecte educatiu de cada centre.
4
Tenen una funció educativa important i contribueixen a enriquir l’oferta educativa de l’horari lectiu. Es consideren extraescolars totes aquelles activitats tot i no requerir una relació necessària amb l'activitat escolar, fomenten la formació de l'alumnat amb activitats socials, culturals, educatives, i de lleure.
llibres
El programa de reutilització i socialització de llibres de text i material didàctic és una acció voluntària de cada centre que té diversos objectius, com són reduir la despesa de les famílies en llibres, facilitar-ne l’accés a tot l’alumnat, reduir residus, o fomentar el respecte pel material comunitari.

🤲 L'aFFaC al servei de les seves AFA

Recordeu que des de l'aFFaC seguim al vostre costat per fer-vos més fàcil el dia a dia. Us oferim diversos serveis addicionals per tal que no us hagueu de preocupar de gestionar la comptabilitat de l'AFA, estar al corrent de les vostres obligacions legals en relació al tractament de dades o fer determinats tràmits amb l'Administració pública.
verd
rosa
blau
groc

📰 La nostra actualitat

foto_3812801
"El Conseller Cambray ens va assegurar que l'activitat de les AFA als centres educatius es recuperarà al 100% i que ho modificaran en el protocol oficial"
Lidón Gasull, directora de l'aFFaC, valora l'inici del Curs Escolar 21-22 a la ràdio.
Captura00

Belén Tascón: "No entenem per què les restriccions són més dures a les escoles que al carrer"

Tascón critica que les mesures anticovid a les escoles són massa restrictives i dificulten la comunicació i l'aprenentatge dels més petits.
Recordeu que les AFA teniu un paper importantíssim en fer que l'educació pública sigui millor dia rere dia. Des de l'aFFaC només us volem agrair l'esforç i el treball que feu sempre i desitjar que seguim caminant plegades per fer de l'educació pública, la millor de totes.

Que tingueu un molt bon inici de Curs Escolar 2021-22! 🎉

Per a més informació:
📞 934357686
📧 affac@affac.cat
facebook twitter youtube custom instagram website 
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.