Logo aFFaC_2020_POSITIU
Bànner butlletí - Les AFA tornem a les escoles

🚀 Les AFA estem llestes, seguim ben actives: preparem extraescolars, menjadors i llibres!


Benvolgudes famílies,

Després d’un altre curs difícil i convuls, ha arribat el moment: Les AFA sou protagonistes de nou. Aquest proper curs 2021-22, tornem a les escoles! 🚀

En aquest últim any de pandèmia, la comunitat educativa ha trobat molt a faltar el paper de les AFA en els centres educatius, ja que la vostra tasca és essencial per garantir la qualitat i la sostenibilitat de serveis com les activitats extraescolars, el menjador escolar i els projectes de reutilització de llibres de text.


És per això que us volem donar alguns consells per fer un bon tancament del curs 2020-21 i començar el 2021-22 amb més força que mai. Preneu nota! 📝

💡 És hora de revisar, renovar, contractar i assegurar!

Abans de marxar de vacances, hi ha algunes tasques que us recomanem tenir en compte per poder fer un bon tancament de curs i, alhora, per començar a preparar els serveis i activitats pel curs vinent:

activ
Activitats extraescolars i per a famílies:
  • Totes aquelles activitats i programes que hagin funcionat durant l’any i que vulgueu mantenir, s’hauran de renovar. Abans de fer-ho, cal revisar els contractes i les condicions amb les empreses.
  • És el moment de generar activitats noves: Contactar amb les empreses per veure què ens poden oferir de nou. A més, podem passar una enquesta a les famílies per saber quines activitats voldrien incorporar!
casals1
Casals de lleure:
  • Les AFA que organitzeu casals de lleure heu de gestionar les contractacions, les assegurances i els permisos necessaris. Podeu consultar tota la informació sobre casals en aquest enllaç.
menjador
Menjadors escolars:
  • Temps per revisar els contractes dels menjadors escolars i, si és el cas, renovar-los.
  • Recordeu que les AFA podeu gestionar el servei de menjador escolar de forma directa (contractant personal directament) o indirecta (mitjançant una empresa del sector).
reut
Reutilització de llibres de text:
  • Des de les AFA ja podeu començar a preparar les comandes dels llibres.
  • Recordeu que podeu comprar col·lectivament els llibres per després distribuir-los entre les famílies (gestió directa) o arribar a un acord amb alguna llibreria per distribuir el material necessari (gestió indirecta).
cert
Certificat de delictes sexuals:
  • Totes les persones que treballen amb menors han de demanar el certificat de delictes sexuals. La sol·licitud d'aquest certificat el poden fer tant les treballadores i voluntàries com l'empresa contractada.
Per últim, recordeu que les AFA sou una peça clau per aconseguir que l'educació pública sigui cada dia millor i per això, des de l’aFFaC, continuem al vostre costat per ajudar-vos a fer-ho possible 💛

Per a més informació:

📞 934357686

📧 [email protected]

facebook twitter youtube custom instagram website 
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.