Logo aFFaC_2020_POSITIU
No oblideu compartir aquest butlletí amb les famílies i el centre educatiu!
ítems filera

BUTLLETÍ aFFaC 📣

♀️ UN FUTUR DE LLIBERTAT COMENÇA AMB L'EDUCACIÓ FEMINISTA!
8MaFFaC
Educació feminista per trencar amb els rols de gènere, per fomentar identitats lliures i diverses, per combatre la transfòbia, el racisme, el masclisme i qualsevol tipus de violència.

El 8M i cada dia, feminisme per ser més lliures!
📅 PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR 2021-22
S'apropa el període de preinscripció i, un any més, l'aFFaC t'acompanya en el teu camí cap a la pública per fer-te més fàcil aquest procés.
ClaimsPública2021_Fase2_
Al nostre web trobaràs tota la informació sobre els terminis, la documentació a presentar i consells per omplir el formulari.
I si encara tens dubtes sobre el procés de preinscripció, el proper 10 de març, a les 18:30h, te'ls aclarim!

Belén Tascón, presidenta de l'aFFaC, oferirà una xerrada informativa gratuïta i telemàtica per a respondre els dubtes més habituals.
Xerrada informativa
🪑 3r CURS ANUAL aFFaC: ÚLTIM DIA PER INSCRIURE'S!
Ja hi ha més de 90 persones inscrites a la 3a edició del Curs Anual aFFaC, que enguany aprofundirà sobre la segregació escolar.

Si vols reservar la teva plaça... Encara et queden unes hores. Recorda que pots assistir-hi tant presencialment com telemàtica, o de manera combinada segons et vagi millor a cada sessió.

Per a totes aquelles persones que formeu part de l'aFFaC, el curs és gratuït.
Informació pràctica
🙋 Assistència: com en edicions anteriors, el curs es podrà seguir presencialment (amb les restriccions d’aforament vigents al moment del curs) i per streaming.
📍 Lloc: Lleialtat Santsenca (Carrer d’Olzinelles, 31, Barcelona).
📅 Dates: 9, 11, 16, 18, 23, i 25 de març de 2021.
🕟 Horari: de 17:30h a 20:30h.
🎫 Preus
Preu general: 90€
Membres d’AFA federades a l’aFFaC: gratuït
Persones jubilades, a l’atur, estudiants, famílies nombroses, monomarentals o monoparentals: 25€ (es demanarà documentació acreditativa).
☮️ COL·LABORA AMB LA PAU!
El grup de recerca en Pedagogia, Societat i Innovació de la Universitat Ramón Llull impulsa un projecte d'investigació sota el títol "Pau en família: Discursos de les famílies davant les violències que afecten els fills i les filles en vista a la seva incidència en la pacificació de les societats polaritzades".
OBJECTIU
L'objectiu de la recerca és donar eines a les famílies per afrontar pacíficament i mitjançant un diàleg igualitari, empàtic i noviolent, les violències que poden afectar els seus fills i filles.
COM PARTICIPAR?
Per participar en aquest estudi només haureu de respondre un breu qüestionari que servirà per elaborar un plec d'orientacions per a les famílies.
🌐 PLA PILOT DE DIGITALITZACIÓ DEMOCRÀTICA DELS CENTRES EDUCATIUS DE LA CIUTAT DE BARCELONA
Xnet, el grup de famílies promotores i les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (aFFaC), conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona, posem en marxa un projecte per generalitzar una digitalització segura, i respectuosa amb la sobirania de les dades que garanteixi la privacitat i el control de les dades, per tal de salvaguardar de manera integral els drets digitals de la comunitat educativa en els centres educatius de primària i secundària de la ciutat. Es tracta d’oferir una alternativa auditable i àgil a les eines més comunes com ara les de Google.
En aquest context, les entitats promotores impulsem un Pla Pilot de Digitalització Democràtica dels Centres Educatius que es durà a terme a la ciutat de Barcelona en 5 centres educatius.

Si vols que el teu centre educatiu sigui un d'aquests centres, omple el formulari que trobaràs en aquest enllaç i ens posarem en contacte amb tu.

Tens temps fins el 30 d'abril!
Captura
facebook twitter youtube custom instagram website 
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.