Logo aFFaC_2020_POSITIU
铆tems filera

Increment de l'impost sobre les assegurances

Benvolgudes AFA,

En la darrera aprovaci贸 dels pressupostos generals de la Generalitat de Catalunya, el Govern va incrementar un 2% l鈥檌mpost sobre les primes de les assegurances. Per aquesta ra贸, l鈥檃FFaC ens veiem obligades a fer una regularitzaci贸 del preu de les nostres assegurances.

A partir d鈥檃quest mes de febrer de 2021, doncs, totes les nostres assegurances tindran un increment del 2% en el preu de contractaci贸, a excepci贸 de l鈥檃sseguran莽a d鈥檃ccidents per activitats extraescolars, que no modificar脿 el seu preu fins l鈥1 de setembre de 2021.

Podeu consultar els preus actualitzats de les assegurances al portal aFFaC d鈥Ar莽 Cooperativa.
Recordeu que per poder contractar una p貌lissa com a AFA federada a l鈥檃FFaC, us heu de registrar al portal d'Ar莽 Cooperativa. Si encara no ho heu fet, seguiu les instruccions d'aquesta guia.

Mantenim el nostre comprom铆s amb les assegurances 猫tiques

Com ja sabeu, l鈥檃FFaC treballem per garantir que totes les assegurances que contracteu les AFA estiguin gestionades amb criteris 猫tics i solidaris, reportant beneficis socials sota els principis de mutualitat, equitat i transpar猫ncia. Per aquesta ra贸, mantenim el nostre acord amb Ar莽 Cooperativa, l鈥櫭簄ica mediadora d鈥檃ssegurances d鈥橢uropa registrada amb el segell EthSI* per la gesti贸 de l鈥檃sseguran莽a 猫tica i solid脿ria.
logo_arc
EthSI
*El segell EthSI certifica l鈥檃dopci贸 de pr脿ctiques de responsabilitat social i d鈥檌nversi贸 猫ticament orientada, socialment responsable, aix铆 com altres comportaments 猫tics de les organitzacions, com la vinculaci贸 a l鈥檈conomia solid脿ria o ser usu脿ria de la banca 猫tica.
facebooktwitteryoutubecustominstagramwebsite
Si no desitges rebre m茅s informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butllet铆.