WhatsApp Image 2021-02-01 at 10.27.57(1)
Benvolgudes, benvolguts.

Un any més, estem molt contentes de presentar-vos una nova edició del Curs Anual de l’aFFaC. En aquesta tercera edició, que se celebrarà els dies 9, 11, 16, 18, 23 i 25 de març, abordarem la segregació escolar de la mà d’expertes de l’àmbit de l’educació, la sociologia, la filosofia, el dret i l’antropologia, entre d’altres.

Es tracta d’una formació reconeguda com a formació permanent tant pel Departament d'Educació com per l’IDP-ICE (UB), que s’incorpora directament a l’expedient de cada professor/a (XTEC) i que es pot utilitzar com a acreditació per participar en els diferents concursos o convocatòries del Departament d’Educació.

Com cada any, l’equip docent del nostre curs anual està format per persones amb una llarga trajectòria acadèmica i professional provinents de diferents àrees d'estudi, la qual cosa ens permet aprofundir en la segregació escolar des d’una perspectiva multidisciplinària. Aquest any comptarem amb la presència de Borja Barragué, Xavier Bonal, Álvaro Ferrer, Gerard Ferrer, Lidón Gasull, Marga León, Cynthia Martínez, Javier Murillo, Carmen Rodríguez i Teresa Tapada, entre d’altres.

Les assistents al curs podran seguir i participar en les classes tant de manera presencial (amb les mesures de seguretat establertes en el moment del curs) com telemàticament (mitjançant la plataforma formativa de l’aFFaC). A més, oferim un seguit de materials i recursos de suport elaborats pel mateix professorat per tal d’ampliar el contingut de què disposa l’alumnat i exercicis d’avaluació per certificar l’assoliment del curs.

El preu general del curs és de 90€, però oferim preu reduït (25€) per a estudiants, persones jubilades, famílies nombroses, monomarentals o monoparentals i AFA federades a l’aFFaC.

Us convidem a fer arribar aquest correu a les vostres col·legiades, associades i a qualsevol persona interessada en la temàtica.
INFORMACIÓ PRÀCTICA
🙋 Assistència: com en edicions anteriors, el curs es podrà seguir presencialment (amb les restriccions d’aforament vigents al moment del curs), per mitjans telemàtics o de manera combinada.
📍 Espai: Lleialtat Santsenca (Carrer d’Olzinelles, 31, Barcelona).
📅 Dates: 9, 11, 16, 18, 23, i 25 de març de 2021.
🕟 Horari: de 17:30h a 20:30h.
🎫 Preus
Preu general: 90€
Preu reduït per a persones jubilades, a l’atur, estudiants, famílies nombroses, monomarentals o monoparentals: 25€ (es demanarà documentació acreditativa en el moment de fer la inscripció).
facebook twitter youtube custom instagram website