Logo aFFaC_2020_POSITIU
No oblideu compartir aquest butlletí amb les famílies i el centre educatiu!
ítems filera

BUTLLETÍ aFFaC 📣

🥇 PREMIS aFFaC

Recta final de la fase de votació popular dels Premis aFFaC 2021

Captura
Fins el pròxim 11 d'abril a les 23:59h sou a temps de votar els vostres projectes favorits!
Recordeu que els resultats de la votació popular es sumaran a la puntuació atorgada pel Jurat dels Premis aFFaC per obtenir els noms de les AFA guanyadores.

Cada vot compta, no deixeu de participar!

Les restriccions de mobilitat ens obliguen a cancel·lar la cerimònia d'entrega dels Premis aFFaC 2021

Les restriccions de mobilitat anunciades pel Govern de la Generalitat i que entraran en vigor aquest divendres, 9 d'abril, ens obliguen a cancel·lar la cerimònia d'entrega dels Premis aFFaC per segon any consecutiu.
logo premis aFFaC
La gala, que s'havia de celebrar a Girona el dissabte, 17 d'abril, s'havia d'emetre en directe per streaming, permetent només l'assistència presencial de les AFA finalistes. La situació actual, però, ens ha obligat a prendre aquesta decisió d'última hora.

Tot i així, no renunciem a celebrar la iniciativa i implicació de totes les nostres associades! Per aquesta raó, us convidem a estar ben atentes a les nostres xarxes socials i al web dels Premis aFFaC, perquè el pròxim dissabte, 17 d'abril, donarem a conèixer les AFA premiades en cada categoria.
📰 ÚLTIMES NOTÍCIES
Recordeu que al nostre web podeu consultar les darreres notícies actualitzades en tot moment.

Èxit rotund en el 3r Curs Anual de l'aFFaC sobre segregació escolar

seg
Més de 100 persones assisteixen a la tercera edició del Curs anual aFFaC, on hem aprofundit en les causes, conseqüències i eines per combatre la segregació escolar amb expertes en economia, antropologia, filosofia, sociologia, dret i altres disciplines acadèmiques com Borja Barragué, Chyntia Martínez, Álvaro Ferrer, Javier Murillo, Teresa Tapada i Lidón Gasull, entre d’altres.

L'aFFaC reclama aturar el tancament progressiu de grups i reduir ràtios a Sant Quirze del Vallès

Exigim que s’aturi el tancament del grup de P3 de l’Escola Lola Anglada de Sant Quirze del Vallès i el progressiu tancament de grups al municipi. Així com també reclamem que no s’utilitzi la baixada de la natalitat com un pretext per tancar grups.
escola creu alta sabadell

L'aFFaC exigeix al Departament d'Educació que finalitzi el projecte de l'escola Creu Alta de Sabadell

1
Durant els últims anys, l’administració ha alternat la creació d’un grup addicional per curs entre els diferents centres del districte 2 de Sabadell i encara no ha donat una resposta definitiva a les necessitats d’escolarització d’aquest districte. Pel pròxim curs 2021-22, està previst crear un bolet a l’escola Creu Alta, que segueix sense acabar de construir.
⭐ L'aFFaC RECOMANA...

Cos i Ficció. Autoestima i hipersexualització en infants i joves

El passat 9 de març el col·lectiu Escoles Coeducatives de Sant Cugat va organitzar el debat “Cos i Ficció. Autoestima i hipersexualització en infants i joves”. L'activitat forma part d’una campanya per apropar la temàtica als centres i espais educatius i hi van participar expertes en coeducació, criança positiva i mitjans de comunicació, entre d’altres.

Podeu recuperar el debat en aquest enllaç.

Cicle de Cinema dels Drets dels Infants de Barcelona

El Cicle de Cinema dels Drets dels Infants proposa abordar les situacions i les sensacions de soledat que estan vivint els infants de Barcelona, especialment durant la pandèmia. L'objectiu és acompanyar-los i facilitar-los eines per fer-hi front i trobar-hi solucions.

Els diumenges 11, 18, 25 d'abril i 2 de maig les famílies podreu veure als Cinemes Girona de Barcelona dues pel·lícules pensades per a reflexionar amb els infants i joves de casa: Ploey: Mai volaràs sol i L'extraordinari viatge de T. S. Spivet.

facebook twitter youtube custom instagram website 
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.