Logo aFFaC_2020_POSITIU

馃摚 Servei de gesti贸 comptable i fiscal per a federades

铆tems filera
Benvolgudes AFA,

Com ja sabeu, aquest curs 2020-21 hem estrenat nous serveis per facilitar la vostra vida associativa. Un d鈥檃quests serveis 茅s el de Comptabilitat i Fiscalitat, que t茅 per objectiu alleugerir la feixuga tasca d鈥檈mplenar formularis d鈥檋isenda.

L鈥檃FFaC treballa en col路laboraci贸 amb CIM Tax, un equip de professionals especialitzats en serveis fiscals, legals i financers, per tal que pugueu gestionar la vostra comptabilitat i la presentaci贸 d鈥檌mpostos d鈥檜na manera senzilla i segura.
鈿欙笍 QUINES OPCIONS TENIU?
1) Contractar el servei integral de gesti贸 comptable i presentaci贸 d鈥檌mpostos
脡s tracta de l鈥檕pci贸 m茅s completa de gesti贸 comptable i fiscalitat que oferim. Inclou tota la gesti贸 comptable de la vostra AFA i la presentaci贸 dels impostos corresponents durant tot l鈥檃ny. 脡s la opci贸 m茅s c貌moda, ideal per aquelles AFA que no es vulguin preocupar de tramitar totes les obligacions tribut脿ries ni d鈥檈star pendents dels terminis de presentaci贸.

Aquesta opci贸 inclou el registre comptable de les operacions di脿ries de l鈥橝FA; la presentaci贸 de les declaracions trimestrals i resums anuals d鈥IVA i IRPF; la declaraci贸 d鈥檕peracions amb tercers i de l鈥Impost de Societats i, a m茅s, tamb茅 inclou un servei d鈥檃ssist猫ncia en el compliment de les obligacions censals.
2) Contractar la presentaci贸 d鈥檌mpostos puntual
Si voleu que ens encarreguem 煤nicament de presentar els impostos dins dels terminis legalment establerts, aquest 茅s el servei que heu de contractar. Podreu escollir que presentem en nom vostre tots o nom茅s alguns dels impostos exigits per l鈥檃dministraci贸 (declaraci贸 d鈥檕peracions amb tercers, Impost de societats, IRPF i IVA).
Si escolliu aquesta opci贸, cal que tingueu en compte el calendari de contractaci贸 establert per tal de poder assegurar una correcta gesti贸 dels vostres impostos:

Calendari contractaci贸 impostos
facebooktwitterinstagramcustomyoutubewebsite
Si no desitges rebre m茅s informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butllet铆.