Logo aFFaC_2020_POSITIU
‚Ěó Ampliem el termini de participaci√≥!

Tal com ens vam comprometre durant l'Assemblea General Ordinària celebrada el passat 21 de novembre, hem valorat la demanda que algunes AFA ens vau fer arribar per ampliar el termini de participació a l'estudi sobre les activitats extraescolars.

ūüďÖ Aix√≠ doncs, ampliem el termini de recepci√≥ de respostes fins el proper 13 de desembre.

A LA RECERCA DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS!

analytics_report_analysis_document_data_study_icon_143867
L'Observatori de Dades de l'aFFaC engega un estudi per conèixer quin és el paper de les AFA en la promoció i organització de les activitats extraescolars.

L'objectiu d'aquest estudi és dissenyar un mapa de les activitats extraescolars que es realitzen a Barcelona i analitzar si l'accés a aquestes activitats és igual per a tot l'alumnat de la ciutat.

Ens ajudes?!

COM PARTICIPAR?

Participar en el nostre estudi nom√©s us portar√† uns minuts i ho podeu fer des de qualsevol dispositiu amb acc√©s a internet. √Čs tan senzill com respondre un breu q√ľestionari que trobareu en aquest enlla√ß. Teniu temps fins el 13 de desembre!
Recordeu que, com sempre, en el tractament de les dades mai es faran p√ļbliques les dades identificatives de cap AFA o centre.
Captura

PER QU√ą FEM AQUEST ESTUDI?

L'objectiu principal és donar eines a les AFA per tal que puguin programar activitats extraescolars de tota mena, fent més presents les artístiques i culturals.

Aquest estudi ens permetrà elaborar un informe que es traslladarà a les AFA, amb l'objectiu que es puguin programar activitats extraescolars de manera sostenible, tenint present la comunitat i afavorint la igualtat d’oportunitats per a tot l’alumnat.
Aquest estudi es realitza amb el finançament de l'Ajuntament de Barcelona.
facebook twitter youtube custom website 
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.