Logo aFFaC_2020_POSITIU
No oblideu compartir aquest butllet铆 amb les fam铆lies i el centre educatiu!
铆tems filera

Atenci贸! 馃摚

脷ltims dies per participar als Premis aFFaC 2021!

Comen莽a el compte enrere!

Queden nom茅s dues setmanes per finalitzar la recepci贸 de projectes candidats als Premis aFFaC 2021 i, de moment, ja tenim m茅s de 20 AFA participants.

Recordeu que podeu presentar-hi qualsevol iniciativa, activitat o acci贸 que hagueu dut a terme durant el curs 2019-20 i que hagi contribu茂t a fomentar la participaci贸 de les fam铆lies, la transformaci贸 social o el treball en xarxa amb altres entitats i/o col路lectius:
Heu impulsat alguna iniciativa durant el confinament per donar suport a les fam铆lies i animar-les a participar com a agents de la comunitat educativa? Heu dut a terme algun projecte per a millorar la qualitat de l'educaci贸 en temps de pand猫mia? La vostra AFA ha participat en alguna activitat per promoure canvis socials durant la crisi derivada de la covid-19?

Sabem que durant el curs passat moltes de vosaltres heu fet una impressionant tasca educativa i social. 脡s per aix貌 que volem con猫ixer, recon猫ixer i premiar les vostres iniciatives.

3r CURS ANUAL aFFaC: SEGREGACI脫 ESCOLAR 馃獞

WhatsApp Image 2021-02-01 at 10.27.57(1)
Com cada any, i malgrat el context pand猫mic que ens ha tocat afrontar, arriba una de les cites m茅s importants de l'aFFaC: el nostre curs anual.

En aquesta 3a edici贸, la federaci贸 vol aprofundir en les causes, conseq眉猫ncies i eines per combatre la Segregaci贸 escolar de la m脿 d鈥檈xpertes en economia, dret, filosofia, sociologia, antropologia i altres disciplines acad猫miques des de les quals analitzarem aquesta problem脿tica.
DESTINAT脌RIES
El 3r Curs Anual aFFaC s鈥檃dre莽a, principalment, a:
馃彨 Professorat i equips directius de centres educatius.
馃 Personal d鈥檈ducaci贸 especialitzada (pedagogues, psic貌logues, educadores i integradores socials, logopedes鈥).
馃帗 Estudiants d鈥檈ducaci贸, psicologia, sociologia, antropologia, ci猫ncies pol铆tiques, etc.
馃彙 Fam铆lies i altres agents de la comunitat educativa.
馃 Qualsevol persona interessada en la tem脿tica.
INFORMACI脫 PR脌CTICA
馃檵 Assist猫ncia: com en edicions anteriors, el curs es podr脿 seguir presencialment (amb les restriccions d鈥檃forament vigents al moment del curs) i per streaming.
馃搷 Lloc: Lleialtat Santsenca (Carrer d鈥橭lzinelles, 31, Barcelona).
馃搮 Dates: 9, 11, 16, 18, 23, i 25 de mar莽 de 2021.
馃暉 Horari: de 17:30h a 20:30h.
馃帿 Preus
Preu general: 90鈧
Membres d鈥橝FA federades a l鈥檃FFaC: gratu茂t
Persones jubilades, a l鈥檃tur, estudiants, fam铆lies nombroses, monomarentals o monoparentals: 25鈧 (es demanar脿 documentaci贸 acreditativa).
RECONEIXEMENT
El 3r Curs Anual de l鈥檃FFaC compta amb el reconeixement de l鈥橧DP-ICE (Universitat de Barcelona), un reconeixement que t茅 els mateixos efectes per al professorat que les activitats incloses en el Pla de formaci贸 permanent del Departament d鈥橢ducaci贸.

El certificat d鈥檃quests cursos s鈥檌ncorpora directament a l鈥檈xpedient de formaci贸 de cada professor/a (XTEC) i es pot utilitzar com a acreditaci贸 per participar en els diferents concursos o convocat貌ries del Departament d鈥橢ducaci贸 de la Generalitat de Catalunya, amb els termes que indici cada convocat貌ria.

Per tal d鈥檕btenir el reconeixement de l鈥橧CE 茅s necessari assistir, com a m铆nim, al 80% de les classes.
馃摎 RECURSOS

Ja disponible el curs on-line de Gesti贸 per a AFA

cap莽alera moodle_2
A QUI VA DIRIGIT?
Aquest curs el pot fer qualsevol persona vinculada a l'AFA d'un centre educatiu.

Si acabes d'arribar a l'associaci贸, aquest curs et servir脿 per a resoldre dubtes sobre el paper de l'AFA al centre educatiu, la normativa que en regula l'activitat i altres q眉estions indispensables per a participar activament en l'associaci贸 de fam铆lies del teu centre educatiu.


En canvi, si ets una persona que ja compta amb una determinada traject貌ria dins de l'AFA, podr脿s aprofundir en temes com l'organitzaci贸 d'activitats extraescolars i el servei de menjador, els espais de participaci贸 i representaci贸, les assegurances, etc.
L鈥檕bjectiu d'aquest curs 茅s donar eines per facilitar l鈥檕rganitzaci贸 de l鈥橝FA d鈥檃cord a la legislaci贸 associativa vigent.

Donem a con猫ixer la informaci贸 rellevant sobre el funcionament i l鈥檕rganitzaci贸 de l鈥橝FA i del centre educatiu, alhora que potenciem el desenvolupament de recursos, procediments i estrat猫gies per a que les ganes de participar es puguin materialitzar en accions i propostes concretes que enriqueixin el projecte educatiu del centre.
INFORMACI脫 PR脌CTICA
馃捇 es tracta d'una formaci贸 100% on-line que pots cursar al teu ritme, sense un horari preestablert i adaptat a les teves necessitats.

馃搮 un cop omplis el formulari d'inscripci贸 el curs, t'enviarem les claus d'acc茅s a la plataforma formativa de l'aFFaC. A partir d'aquesta data, tindr脿s 2 mesos per fer la formaci贸. Un cop transcorregut aquest temps, l'acc茅s al curs quedar脿 restringit.


馃帿 totes les AFA federades a l'aFFaC teniu acc茅s gratu茂t al curs. Al moment de fer la inscripci贸 us demanarem el n煤m. d'associades a l'aFFaC (si no el coneixeu, consulteu-lo amb la presidenta o president de la vostra AFA). Aquelles AFA que no estiguin federades a l'aFFaC hauran de fer un pagament de 20鈧 en el moment de la inscripci贸.
facebooktwitteryoutubecustominstagramwebsite
Si no desitges rebre m茅s informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butllet铆.