Logo aFFaC_2020_POSITIU
No oblideu compartir aquest butlletí amb les famílies i el centre educatiu!

BUTLLETÍ aFFaC

📣 Recursos, propostes i AGO 2020

ítems filera
📚 CURSOS I TALLERS

Tornen els tallers de Cinegènere, ara virtuals!

cartell mut cinegènere
El Cinegènere és un recurs educatiu destinat a fomentar el diàleg, la participació i el debat vers els drets de les persones del col·lectiu LGTBI+.

L'activitat es farà durant la primera quinzena del mes de desembre de 2020. En funció de la demanda, s’acordarà un màxim de 5 dates per dur a terme el taller.

Si vols que el teu centre educatiu aculli virtualment un dels Cinegènere que oferim, envia’ns un correu a [email protected] abans del 30 de novembre indicant el nom del centre, la població i la data disponible (entre el 14 i el 23 de desembre).

Salut mental i adolescència: fem fora els prejudicis

Al llarg d’aquest taller es treballarà a través de dinàmiques pràctiques, reflexionarem sobre el paper de la salut mental i el benestar/malestar en el dia a dia de cadascun de nosaltres; essent conscients de la importància de tenir en compte, cuidar i parlar de la nostra salut emocional i la dels nostres fills i filles.

Així mateix, es reflexionarà sobre l’impacte de la covid-19 i les seves conseqüències en els nostres joves. En el taller també es proporcionaran consells d’on dirigir-se en cas que l’adolescent necessiti atenció específica.
Tallers salut mental Obertament

Cursos telemàtics de Gestió per a AFA

Cartell butlletí cursos
Donem a conèixer la informació rellevant sobre el funcionament i l’organització de l’AFA i del centre educatiu.

També potenciem el desenvolupament de recursos, procediments i estratègies per a que les ganes de participar es puguin materialitzar en accions i propostes concretes que enriqueixin el projecte educatiu del centre i l’educació de l’alumnat.

Oferim cursos de nivell 1 adaptats a tots els nivells educatius i tipologia de centre i cursos de nivell 2 per aprofundir en tota aquella informació rellevant per a les AFA.
📅 AGENDA

21 de novembre: AGO aFFaC 2020

post insta
Aquest dissabte celebrem l'AGO 2020 de manera telemàtica i volem llegir la vostra veu!

Us explicarem què hem fet el curs 2019-20 i tot el que tenim preparat pel 2020-21. A més, aquest any hi ha eleccions a la Junta Directiva.

Participar-hi és molt senzill i ho podeu fer des de casa.
💻 RECURSOS

Jornada de Tardor: Educació Feminista

Captura Jornada Tardor_Educació feminista
Si us vau perdre la Jornada de Tardor que vam celebrar el passat 30 d'octubre, esteu de sort! Podeu recuperar la tertúlia sencera en aquest enllaç i escoltar les aportacions sobre de la Clara Serra, professora de filosofia i escriptora, i l'Esther Vivas, periodista i escriptora.

El disc de La Clika ja és aquí!

No us perdeu com sona la cantata amb les veus de Xiula, El Pot Petit, Dàmaris Gelabert, Auxili, Roba Estesa, Doctor Prats, Gertrudis, Ebri Knight, Jazzwoman i Joan Colomo!🧨

Esperem que us agradi i no pugueu parar de cantar i ballar! ️
Captura La Clika
facebook twitter youtube custom website 
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.