Logo aFFaC_2020_POSITIU
No oblideu compartir aquest contingut amb totes les famĂ­lies!

Assemblea General OrdinĂ ria de l'aFFaC 2020:

Inscripcions, instruccions i candidatures

slide web
Benvolgudes associades,

Com sabeu, el proper 21 de novembre de 2020, a les 9h del matĂ­, celebrem la nostra 43a Assemblea General OrdinĂ ria. Per primer cop, i empeses per la situaciĂł d'excepcionalitat provocada per la covid-19, aquesta cita anual es celebrarĂ  telemĂ ticament.

đź“Ś INFORMACIĂ“ PRĂ€CTICA:
đź“… Dissabte, 21 de novembre de 2020
🕡 A les 9h
💻 Assistència virtual mitjançant aquest enllaç.
🗳️ Vot virtual mitjançant la plataforma Participa

Què cal fer per participar-hi?

1️ Ompliu el formulari que trobareu en aquest enllaç. Mitjançant aquest formulari, cal que el/la President/a de l’AFA designi una persona encarregada d’emetre el vot en representació de la vostra AFA. Aquesta persona pot ser el/la mateix/a President/a o una altra membre de l’AFA

En aquest mateix formulari també podeu designar altres participants a l’assemblea, que constaran com a persones inscrites sense dret a vot. Recordeu, però, que totes les AFA podreu seguir l’assemblea sense registre previ mitjançant aquest enllaç.
2️ Registreu-vos a la plataforma Participa de l’aFFaC. Un cop hagueu inscrit la persona designada per a emetre el vot, caldrà que us registreu a la plataforma Participa aFFaC.
Captura2
Aquest pas és necessari per la persona designada com a representant amb dret a vot i per a totes aquelles persones que ens vulguin fer arribar els seus precs i preguntes durant l’Assemblea.
3️ Verificar el vostre usuari al cens de l’aFFaC. En un termini de 24h-48h després d'omplir el formulari d'inscripció, la persona autoritzada per emetre el vot en nom de la vostra AFA rebrà un correu electrònic amb un enllaç per verificar el seu usuari al cens de l’aFFaC.

És molt important que les dades de verificació coincideixin amb les dades introduïdes al formulari. Aquest pas només el podran fer les persones designades per votar a l’Assemblea General Ordinària, de manera que quedi garantit un únic vot per cada AFA associada.
Captura3
4️ Accedir a l’apartat de votacions de l’AGO 2020. Mitjançant aquest enllaç, el dia de l’AGO podreu accedir a l’apartat de votacions de l’AGO aFFaC 2020. Totes les persones registrades a la plataforma podran fer arribar els seus precs i preguntes. La persona designada com a representant amb dret a vot podrà, a més, emetre la seva votació a cada punt dels apartats.
Captura5
El seguiment de l'Assemblea General Ordinària es farà mitjançant la retransmissió per streaming:
Per a més informació, consulteu el nostre web: affac.cat/ago2020

Eleccions a la Junta Directiva 2020-23

Recordeu que, a més, aquest any hem d’escollir Junta Directiva per guiar el rumb de l’aFFaC els propers tres anys. Durant el termini d'inscripció s'ha presentat 1 candidatura a la Junta Directiva de l'aFFaC, que haurà de ser validada per l'assemblea.
TĂ­tol de la candidatura:
"Hem transformat la FaPaC. Ara, creixem amb l'aFFaC."

Membres de la candidatura:
Belén Tascón (AFA Ins. Maria Espinal), Javier Castelló (AFA Ins. Dolors Mallafré i Ros), Núria Muñoz (AFA Escola Paco Candel), Jordi de Carreras (AFA Escola Congrés Indians), Andrea Tuset (AFA Escola La Sedeta), Esther Murillo (AFA Escola Montseny), Santi Moreno (AFA Escola
AgustĂ­ Bartra), Ester MartĂ­nez (AFA Escola El Serrallo).
facebook twitter youtube custom website 
affac.cat
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.