LOGO-FaPaC_TOP_s
No oblideu compartir aquest contingut amb el centre escolar i les famílies associades!

DOCUMENTACIÓ REQUERIDA PER A PODER FER TASQUES DE VOLUNTARIAT EN EL MARC DE LA COVID-19

flat-2126884_1280
Benvolgudes AMPA/AFA,

Sabem que no heu deixat de treballar ni un moment pel benestar dels vostres fills i filles i que, a més, moltes esteu impulsant o participant en campanyes de voluntariat per ajudar aquells col·lectius més afectats per la crisi sanitària que estem vivint arran de la COVID-19. Demostreu, una vegada més, el vostre compromís incansable amb la societat i, una vegada més, la FaPaC vol estar al vostre costat per tal que tingueu garantida la vostra pròpia seguretat.

Per aquesta raó, us comuniquem que la FaPaC ofereix gratuïtament a les AMPA/AFA, a través d'Arç Cooperativa, la pòlissa d'accidents requerida per a poder fer tasques de voluntariat en el marc de la COVID-19.

Us en donem tota la informació i us recordem, a més, la resta de documentació que heu de tenir en cas que desenvolupeu alguna tasca voluntària en aquest context:
PÒLISSA D'ACCIDENTS
Es tracta d'una pòlissa necessària perquè totes les associacions i entitats que duen a terme tasques de voluntariat tinguin cobertura legal en cas que alguna de les persones voluntàries pateixi un accident durant el desenvolupament de la seva activitat voluntària.

La FaPaC ofereix a les AMPA/AFA, a través d'Arç Cooperativa, una pòlissa d'accidents gratuïta, vàlida fins el 31 d'agost de 2020. Totes les AMPA/AFA federades que hi vulgueu tenir accés heu de posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu [email protected] i us indicarem els passos a seguir.


PÒLISSA DE RESPONSABILITAT CIVIL
Es tracta d'una pòlissa obligatòria per a totes les associacions que fan tasques de voluntariat. Recordeu que totes les AMPA/AFA teniu coberta aquesta pòlissa pel simple fet d'estar federades a la FaPaC i, per tant, no n'heu de tramitar una de nova.
CERTIFICAT DE MOBILITAT
Com bé sabeu, la declaració de l’estat d’alarma per gestionar la crisi sanitària de la COVID-19 limita la llibertat de circulació de persones i determina per a quines activitats es pot circular per les vies d’ús públic. Per tal que entitats i associacions puguin fer tasques de voluntariat en aquest context, la Generalitat de Catalunya ha elaborat un certificat de mobilitat que totes les persones que duguin a terme aquest tipus d'activitats han de portar durant el desenvolupament d'aquestes. Trobareu més informació en aquest enllaç.

I, A MÉS...

La FaPaC fa una aposta integral per les assegurances ètiques

La Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (FaPaC) fa una passa endavant en el seu compromís social amb la contractació exclusiva...
La FaPaC fa una aposta integral per les assegurances ètiques
facebook twitter youtube custom website 
fapac.cat
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.