Logo aFFaC_2020_POSITIU
ARA LA FaPaC ÉS aFFaC, UNA ENTITAT QUE PARLA DE TOTES I TOTS, PER A TOTES I TOTS
Claim_Principal_aFFaC
La FaPaC inicia el curs 2020-21 fent efectiu un canvi de nom històric i transformador per a l’entitat. Amb 40 anys de trajectòria, la federació passarà a anomenar-se aFFaC, Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya, com a forma d’incorporar a la diversitat de famílies que hi ha entre les associades i en la societat en general, i superar l’anterior marc d’identificació que només reconeixia a “mares i pares”. Aquest canvi, alhora, és part d’un procés molt més profund i integral de transformació interna que ha engegat l’entitat per incloure la perspectiva feminista de forma transversal i interdisciplinària dins l’organització, i actuar en coherència amb la defensa de l’educació pública, inclusiva i feminista que defensa.


El nom d’aFFaC ha estat validat per majoria en la darrera assemblea general que l’entitat va celebrar el passat 30 de novembre, així com tot el procés de revisió integral de l’organització en clau feminista. Tanmateix, aquest procés de reflexió ja l’havien iniciat moltes AFA abans, que no només han canviat el seu acrònim, sinó que han impulsat iniciatives i campanyes transformadores en defensa d’una societat més justa, inclusiva i feminista al llarg dels darrers anys.
đź’» NOUS RECURSOS PER A LES NOSTRES ASSOCIADES

Nova Ă rea privada al web de l'aFFaC

areaprivada
Aquest curs estrenem una nova funcionalitat web: l'Ă rea privada, un espai des d'on les nostres AFA podran accedir a serveis exclusius de manera senzilla i segura.

Per accedir-hi, només haureu d'introduir el vostre usuari (el número de soci/a aFFaC) i la clau d'accés (el NIF de la vostra AFA):
Per a més informació sobre els nous serveis de suport a l'AFA, consulta el nostre web.

Millora en les pòlisses d'accidents i en la gestió d'assegurances ètiques amb Arç Cooperativa

logo_arc
Nova pòlissa d'accidents per a activitats extraescolars: a partir del curs 2020-21, aquesta pòlissa donarà cobertura anual a les persones assegurades. Amb aquesta novetat, les AFA ja no haureu d’assegurar una mateixa persona per cada activitat que realitzi.
Nou portal web: a través del nou portal d’Arç Cooperativa, dissenyat específicament per a les AFA federades a l’aFFaC, tindreu totes les gestions al vostre abast d’una manera més ràpida, senzilla i eficaç.
đź“… JORNADA DE TARDOR: EDUCACIĂ“ FEMINISTA
Cartell horitzontal4

Jornada de Tardor: EducaciĂł Feminista

Seguint amb la voluntat de treballar per incorporar la perspectiva feminista a l'educació, organitzem una jornada per reflexionar sobre l’educació feminista

En parlarem amb Clara Serra i Esther Vivas.
30 d'octubre, 18:30h, Espai Bonnemaison (C/ Sant Pere MĂ©s Baix, 7, Barcelona)

Aforament presencial limitat, properament us podreu inscriure a: affac.cat/JornadaTardor20
Seguiment per streaming: affac.ca/streaming
facebook twitter youtube custom website 
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.